Urinaaliritilä kapselilla

Asiakashinta 12,90 € 10,40 € Hinta 18,70 €
Varastossa
SKU
1120R

Urinaaliritilä kapselilla - alkuperäinen urinaaliritilä IDO Kermac ja IDO Kermac -urinaalia edeltäviin urinaaleihin (lattiamalli). - päältä täytettävä säiliö, johon sijoitettu raikastinkapseli estää virtsa- ja kalkkikiven muodostumista, desinfioi sekä hävittää bakteereja ja hajuja. Ritilän lokeroon on tarvittaessa helppo asettaa uusi urinaalikapseli. Ritilä suojaa viemäriä roskilta ehkäisten tukkeumia. Urinaalikapseli estää virtsa ja kalkkikiven muodostumista, desinfioi ja hävittää bakteereja sekä hajuja.

Profida Urinaaliritilä sisältää 3in1 tabletin joka raikastaa, puhdistaa tehokkaasti pisuaaria ja ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista. Urinaaliritilässä olevan 3in1 tabletin entsyymit ehkäisevät tehokkaasti kalkin ja lian muodostumista. Ritilä on valmistettu siten, että se estää vierasesineiden pääsyn viemäriin
(purutupakkapussien, paperin, purukumin yms.)
Ota ritilä pakkauksesta ja aseta se pisuaarin keskelle. Vaihda ritilä uuteen, kun siinä oleva tabletti on täysin liuennut.

Urinaaliritilä kapselilla
- alkuperäinen urinaaliritilä IDO Kermac ja IDO Kermac.
-urinaalia edeltäviin urinaaleihin (lattiamalli).
- päältä täytettävä säiliö, johon sijoitettu raikastinkapseli estää virtsa- ja kalkkikiven muodostumista, desinfioi sekä hävittää bakteereja ja hajuja.
Ritilän lokeroon on tarvittaessa helppo asettaa uusi urinaalikapseli.
Ritilä suojaa viemäriä roskilta ehkäisten tukkeumia.
Urinaalikapseli estää virtsa ja kalkkikiven muodostumista, desinfioi ja hävittää bakteereja sekä hajuja.
Profida Urinaaliritilä sisältää 3in1 tabletin joka raikastaa, puhdistaa tehokkaasti pisuaaria ja ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista.
Urinaaliritilässä olevan 3in1 tabletin entsyymit ehkäisevät tehokkaasti kalkin ja lian muodostumista.
Ritilä on valmistettu siten, että se estää vierasesineiden pääsyn viemäriin (purutupakkapussien, paperin, purukumin yms.)
Ota ritilä pakkauksesta ja aseta se pisuaarin keskelle. Vaihda ritilä uuteen, kun siinä oleva tabletti on täysin liuennut.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Urinaaliritilä kapselilla
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: