Pisoaarimatto, pisuaarimatot

Asiakashinta 9,20 € 7,42 € Hinta 11,80 €
Varastossa
SKU
000141

Pisoaarimatto, pisuaarimatot ovat kustannustehokkaita – säästä rahaa ilman ylimääräisiä tukkeumia.
Tuotteet sisältävät ainetta, joka dedorisoi hajuja, joita esiintyvät urinaaleissa. Lisätuoksu pitää urinaalin raikkaan tuoksuisena jopa 30 päivää.
Innovatiivinen muotoilu pitää virtsa-alueen puhtaana.
Ainutlaatuisesti suunniteltu verkkomainen rakenne ehkäisee takaisin roisketta.
Ainutlaatuinen liukuesto-ominaisuus auttaa pitämään sen optimaalisessa asennossa pisuaarissa.
Huoltokahvalla vaihdat maton helposti ja nopeasti.
Valittavana neljä eri tuoksua: Kurkun ja melonin puhdas tuoksu, Mintun ja jasmiinin, energisoiva viileä tuoksu, Omenatarha, runsas ja hedelmäinen tuoksu ja Viileä valtameren raikas tuoksu. KATSO VIDEO  

UUTUUS! WEE-SCREEN pisuaarimatossa on ainutlaatuinen kuplamainen muotoilu joka ehkäisee tehokkaasti roiskeita. Maton EVA-ristikorakenteen ansiosta maton pysyminen paikallaan on optimaalinen. Voimakkaan tuoksunsa ansiosta se on optimaalinen valinta wc-tiloihin. Valittavana kaksi eri tuoksuvaihtoehtoa: Citrus; Hedelmien coctail, jossa on sitrushedelmien ja marjojen tuoksu ja Marine; Merellinen tuulahdus sitruunalla, ruusuilla, jasmiinilla ja kumariinilta. Sopii myös vedettömiin pisuaareihin. KATSO VIDEONeutraloi hajuja. Muotoilunsa ansiosta estää roiskeita.
Estää roskien kulkeutumisen viemäriin.
Korvaa epäkäytännölliset ja epäsiistit ritilät.
Kestää noin 4-6 viikkoa käytöstä riippuen.
Urinaalimatto eliminoi hajuja ja orgaanista materiaalia suoraan kohteesta ja muokkaa orgaaniset jätökset kuten virtsa, oksennus ja ruoan tähteet jne. vedeksi ja hiilidioksidiksi.   

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Pisoaarimatto, pisuaarimatot
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: