Pisoaarimatto, pisuaarimatot

Asiakashinta 9,20 € 7,42 € Hinta 11,80 €
Varastossa
SKU
000141

Pisoaarimatto, pisuaarimatot ovat kustannustehokkaita – säästä rahaa ilman ylimääräisiä tukkeumia.
Tuotteet sisältävät ainetta, joka dedorisoi hajuja, joita esiintyvät urinaaleissa. Lisätuoksu pitää urinaalin raikkaan tuoksuisena jopa 30 päivää.
Innovatiivinen muotoilu pitää virtsa-alueen puhtaana.
Ainutlaatuisesti suunniteltu verkkomainen rakenne ehkäisee takaisin roisketta.
Ainutlaatuinen liukuesto-ominaisuus auttaa pitämään sen optimaalisessa asennossa pisuaarissa.
Huoltokahvalla vaihdat maton helposti ja nopeasti.
Valittavana neljä eri tuoksua: Kurkun ja melonin puhdas tuoksu, Mintun ja jasmiinin, energisoiva viileä tuoksu, Omenatarha, runsas ja hedelmäinen tuoksu ja Viileä valtameren raikas tuoksu. KATSO VIDEO  

UUTUUS! WEE-SCREEN pisuaarimatossa on ainutlaatuinen kuplamainen muotoilu joka ehkäisee tehokkaasti roiskeita. Maton EVA-ristikorakenteen ansiosta maton pysyminen paikallaan on optimaalinen. Voimakkaan tuoksunsa ansiosta se on optimaalinen valinta wc-tiloihin. Valittavana kaksi eri tuoksuvaihtoehtoa: Citrus; Hedelmien coctail, jossa on sitrushedelmien ja marjojen tuoksu ja Marine; Merellinen tuulahdus sitruunalla, ruusuilla, jasmiinilla ja kumariinilta. Sopii myös vedettömiin pisuaareihin. KATSO VIDEONeutraloi hajuja. Muotoilunsa ansiosta estää roiskeita.
Estää roskien kulkeutumisen viemäriin.
Korvaa epäkäytännölliset ja epäsiistit ritilät.
Kestää noin 4-6 viikkoa käytöstä riippuen.
Urinaalimatto eliminoi hajuja ja orgaanista materiaalia suoraan kohteesta ja muokkaa orgaaniset jätökset kuten virtsa, oksennus ja ruoan tähteet jne. vedeksi ja hiilidioksidiksi.   

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Pisoaarimatto, pisuaarimatot
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: