TASKI swingo 150 B Li Ion

Asiakashinta 3 100,00 € 2 500,00 € Hinta 3 571,20 €
Varastossa
SKU
7524165

TASKI Swingo 150 B Li Ion on litiumteknologiaa hyödyntävä pieni, ketterä ja helppokäyttöinen telaharjainen yhdistelmäkone, joka sopii täydellisesti pienien ahtaiden tilojen puhdistamiseen. Li Ion-akut lisäväät merkittävästi akkujen kautta saavutettavaa puhdistusaikaa ja mahdollistavat koneen entistä joustavamman ja tehokkaamman käytön. Konetta voidaan käyttää myös silloin kun akkuja ei ole ladattu täyteen. Valmiiksi ladattujen lisäakkujen avulla voidaan myös monikertaistaa työaikaa. Käytännön suoritusteho on 150 m2/tunti, työleveys 33,5 cm, säiliöt 2,6/2,9 l. Koneen toimistus sisältää pesuharjan, akun ja latauslaitteen.

KATSO VIDEO

TASKI swingo 150 B Li Ion  telaharjainen yhdistelmäkone, joka pesee ja kuivaa lattian ajon aikana. Kone on erittäin pienikokoinen ja se on suunniteltu erityisesti kohteisiin, jotka aiemmin on jouduttu puhdistamaan käsimenetelmin. Pienestä koostaan huolimatta koneen pesu- ja imutulos on hyvä kaikilla lattioilla. Kaksi imusuutinta mahdollistaa pesun ja kuivauksen eteen- ja taaksepäin ajettaessa.

Koneessa on irrotettava integroitu puhdas- ja likavesisäiliö sekä harjapaineen säätö ja keltaisella värikoodatut päivittäisen kunnossapidon kohteet. Koneen kahva on säädettävissä käyttäjän mukaan ja kuljetusta sekä säilytystä varten koneen alla on kuljetuspyörät.

- Ketterä ja helppokäyttöinen.
- Hyvä pesu- ja imutulos sekä eteen- ja taaksepäin pesu
- Ergonominen ja huoltoystävällinen

 

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:TASKI swingo 150 B Li Ion
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: