Plano Graffiti Remover 1l/5l

22,20 € 17,90 €
Varastossa
SKU
098735

Plano Graffiti Remover on käyttövalmis erikoispesuaine mm. maalien ja maalien jäänteiden poistamiseen pinnoista. Se on Kirkas viskoosi neste, jossa on mieto tuoksu.
Geelimäisen
koostumuksen ansiosta aine pysyy hyvin myös pystysuorilla pinnoilla.Puhdistettavan pinnan tulee olla kuiva ennen aineen käyttöä. Pienten pintojen puhdistamiseen: ainetta suihkutetaan pintaan ja sen annetaan vaikuttaa 515 minuuttia, jonka jälkeen maali hangataan pois harjalla tai sienellä. Huuhdellaan huolellisesti.

Suurten pintojen puhdistamiseen: ainetta suihkutetaan pintaan, sen annetaan vaikuttaa 515 minuuttia, jonka jälkeen maali poistetaan kuumalla vedellä painepesurilla.

Varotoimet
Vaara
Haitallista nieltynä. Voimakkaasti silmiä vaurioittavaa. Ärsyttää ihoa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa.
Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Huuhdo suu. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin.
Hävitä sisältö/pakkaus hyväksytyssä jätteenkäsittelylaitoksessa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Plano Graffiti Remover 1l/5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: