Cederroth Silmänhuuhteluasema (sisältää myös laastariautomaatin)

135,16 € 109,00 €
Varastossa
SKU
720900

Cederrothin uusi silmänhuuhteluasema soveltuu monenlaisiin työpaikan olosuhteisiin, joissa huuhtelupullot on oltava nopeasti saatavilla. Asemassa on teline kahdelle 500 ml:n pullolle. jotka ovat käyttövalmiit, kun ne kierretään irti telineistä. Pullo huuhtelee tehokkaasti noin 1,5 minuutin ajan ja sillä on markkinoiden pisin käyttöaika, 4,5 vuotta.

- Hygieeninen, läpinäkyvä kansi ja kumilistat suojaavat tuotteet pölyltä ja roiskeilta, joten asema voidaan sijoittaa vaativiinkin olosuhteisiin.
-  Puskuroitu Cederroth silmänhuuhteluneste vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäs- ja happoroiskeisiin, joten sillä saadaan nopeampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Vaikutus on yleisesti tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.
- Silmänhuuhteluasemassa on myös tilaa täydennystarvikkeille, kuten esim. ensiapusiteille, suojalaseille tai suojakäsineille.
- Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita.
- Asema on varustettu Salvequick laastariautomaatilla, josta laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen.
- Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää niiden hävikin. Tyhjät pakkaukset vaihdetaan helposti mukana tulevan avaimen avulla.
Vinkki! Sijoita ensiapu- ja silmänhuuhteluasema vierekkäin, näin varmistat työpisteen monipuolisen ja tehokkaan ensiapuvarustuksen.
Sisältö:
1 kpl Salvequick laastariautomaatti, jossa 40 kpl kangas- ja 45 kpl muovilaastareita
1 kpl silmänhuuhteluohjeet
1 kpl avain
Salvequick laastariautomaatti (REF 490700) voidaan ostaa myös erikseen.
HUOM! Cederroth silmänhuuhtelupullot tilataan erikseen (REF 725200, 2x500 ml).
Aseman mitat: L 29 x K 56 x S 12 cm..

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Cederroth Silmänhuuhteluasema (sisältää myös laastariautomaatin)
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: