Cederroth Soft laastarit

6,94 € 5,60 €
Varastossa
SKU
11608163
Soft Foam laastareita Snöggin alkuperäisvalikoimasta. Soft Foam laastari on innovatiivinen täydennys perinteisille laastareille, kun tarvitaan joustavaa, nopeaa ja suojaavaa ratkaisua, joka pysyy kiinni käsin työskenneltäessä. Kiedo ja purista vain paikalleen, nopeasti ja tehokkaasti! Nyt saatavana erikokoisina ja -värisinä sekä erilaisina annosteluratkaisuina, jotka sopivat kaikille työpaikoille. Tuote-edut: *Itsekiinnittyvä *Joustava *Nopea ja helppo laittaa paikoilleen *Voidaan muotoilla sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi *Ei tartu kiinni haavaan, ihoon tai ihokarvoihin *Pysyy paikoillaan jopa vedessä *Lateksiton

Cederroth Soft-laastari Sininen 2 m toimii sekä laastarina että siteenä. Muotoiltavissa sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi. Soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin riippumatta lämmöstä, kylmästä tai kosteudesta ja pysyy paikoillaan jopa vedessä.
Cederroth Soft -laastari on itsekiinnittyvä liimaton laastari, joka ei tartu kiinni ihoon tai ihokarvoihin. Katkaise rullasta tarvittava määrä laastaria, kiedo ja muotoile tiiviisti haavan ympärille – nopeaa ja tehokasta. Tee Soft-laastarista ”tyyny” painesiteeksi, jos verenvuoto on runsasta. Sinistä väriä suositellaan käytettäväksi erityisesti elintarvikkeita käsiteltäessä, jotta se voidaan havaita tarvittaessa nopeasti. Suositellaan hotelli- ja ravintola-alan yrityksille, kuten keittiöihin ja ravintoloihin. Cederroth Soft -laastari on ihanteellinen nopeaan ja helppoon haavojen hoitoon, kun tarvitaan joustavaa ratkaisua. Täyttöpakkaus Cederroth Ensiapuasemaan ja Ensiapuasema PRO. Lateksiton.

UUTUUS! Cederroth Soft -laastari Musta 4,5 m toimii sekä laastarina että siteenä. Muotoiltavissa sormeen, käteen tai varpaaseen sopivaksi. Soveltuu kaikenlaisiin pieniin haavoihin riippumatta lämmöstä, kylmästä tai kosteudesta ja pysyy paikoillaan jopa vedessä. Musta väri peittää lian tai öljytahrojen näkymisen laastarin pinnalla. Soveltuu likaisempiin työympäristöihin kuten esim. valmistavaan teollisuuteen, rakennusalalle tai autokorjaamoille. Täyttöpakkaus Cederroth Haavanhoitoautomaattiin ja Cederroth Soft Laastariautomaattiin. Lateksiton.

Cederroth Soft-laastari on itsekiinnittyvä, liimaton, ja joustava laastari, joten se ei tartu kiinni ihoon tai ihokarvoihin. Katkaise rullasta tarvittava määrä laastaria ja kiedo ja muotoile tiiviisti haavan ympärille. Tee Soft-laastarista ”tyyny” painesiteeksi, jos verenvuoto on runsasta. Cederroth Soft -laastari on ihanteellinen nopeaan ja helppoon haavojen hoitoon, kun tarvitaan joustavaa ratkaisua.

.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Cederroth Soft laastarit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: