SAMPO®, KULTAKIILTO® ja LIESIMUSTA® puhdistus- ja kiillotusaineet

6,94 € 5,60 €
Varastossa
SKU
020959

SAMPO® puhdistus- ja kiilloitusjauhe on Suomen tunnetuin kuparin, messingin, pronssin ym. metallien kiillotusaine. Sampo® puhdistaa hohtavan puhtaaksi posliini-, emali- ja kovamuovipinnat kuten esim. kahvi- ja teekupit, kylpyammeet, pore- ja uima-altaat. Poistaa saippuan, tiskiaineiden, kalkin ja ruosteen jättämät pinttymät mm. teräspinnoilta ja pesualtaista. Sopii erityisen hyvin kaakeleille ja klinkkereille sekä saniteettitilojen puhdistukseen. Puhdistaa ja kiilloittaa myös auton aluminivanteet (ei lakatuille vanteille) sekä puhdistaa lasikuituveneet. Purkissa 200 gr.
KULTAKIILTO® on kullan ja hopean sekä muiden arvometallien puhdistukseen ja kiillotukseen suunniteltu aine, joka valmistetaan yhä perinteisin menetelmin ja raaka-ainein. la. KULTAKIILTO® on ainutlaatuinen tuote, sillä se antaa syvän ja kestävän kiillon niin koruille, arvoesineille kuin muillekin metallipinnoille. KULTAKIILTO® kiillotus- ja puhdistusaineen ansiosta voit puhdistaa ja kiillottaa kaikki arvometallisi yhdellä ainoalla tuotteella!
KULTAKIILTO® auttaa puhdistamaan ja kiillottamaan esimerkiksi:
*Kulta- ja hopeaesineet ja -korut
*Alpakka-, pronssi-, messinki-, kupari- ja tinaesineet
*Kromatut ja niklatut pinnat
LIESIMUSTA®, Spis-Svart®, on alkuperäinen ja turvallinen teräs- ja valurautapintojen hoitoaine, jota käytetään laajalti niin puuliesitasojen, tulisijojen kuin muidenkin teräs- ja valurautakohteiden hoitamiseen.
LIESIMUSTA® on tehokas ruosteen ja lian irrottaja, jota käytetään esimerkiksi seuraavien kohteiden puhdistamiseen ja hoitamiseen:
*Puuliesitasot ja valurautakamiinat
*Takan luukut, nokiluukut, uuniluukut
*Muut tulisijat
KATSO VIDEO

Ruosteen ja kalkin, pinttymien vaivaton ja tehokas puhdistus: - klinkkerit, kaakelit, lavuaarit, wc-istuimet, kahvi- ja teekupit, ammeet, uima-altaat, kovamuovit, lasikuitu- ja muoviveneet ym. Kostuta pinnat, käytä kostea sieni tai harja SAMPO® jauheessa . Hankaa kevyesti pintoja, anna vaikuttaa muutama minuutti, kostuta uudelleen ja hankaa kevyesti, huuhtele. Voit myös kuivata kankaalla huuhtelun jälkeen.

Metallien kiillotus ja puhdistus: - pronssi, messinki, kupari, haarukat, veitset, alumiinivanteet, veneitten alumiinimastot ym. Käytä kostea kangas tai sieni SAMPO® jauheessa, hankaa metallia kunnes pinttymät ja oksidi ovat kadonneet, hankaa kuivalla pehmeällä kankaalla kunnes metalli kiiltää. Voit huuhdella vedellä ja kuivata pehmeällä kankaalla.

Kuparipannun kiillotus: Laita esim, kuparipannu pesualtaaseen ja laske kädenlämpöistä vettä pannun päälle kunnes se on märkä ja lämmin. Laita pannun päälle muutama tippa astianpesuainetta, ja puoli teelusikallista SAMPO® jauhetta, ota pehmeä tiskiharja ja pese pannu sillä seoksella kunnes näet pannun kiillottuneen, huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja kuivaa hyvin pyyhkeeseen, kiilto säilyy vuodesta kahteen. Astianpesuaine lisättiin siksi, että niin sanotut keittiörasvat eivät jää pyörimään mukana kiillotuksessa, vaan irtoavat vaivattomasti. Sama ohje käy myös kaikkeen muuhunkin keittiö kupariin, messinkiin, joita ovat mm, liesikuvut (huuvat).

Ruoste- ja mustikkatahrojen poisto kankaasta: Kostuta kangas tahran kohdalta vedellä, laita siihen hyppysellinen SAMPO®:a, hiero kangasta sormien välissä, kunnes tahra on irronnut, huuhtele vedellä tai laita kangas pesukoneeseen. Käytä suojakäsineitä, pidä tuote kosteana työskennellessä, käytä paperista hengityssuojaa tarvittaessa.



Write Your Own Review
Arvostele tuote:SAMPO®, KULTAKIILTO® ja LIESIMUSTA® puhdistus- ja kiillotusaineet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: