TASKI swingo 350 B BMS käyttövalmiina

Asiakashinta 5 567,60 € 4 490,00 € Hinta 7 799,60 €
Varastossa
SKU
7516860

TASKI swingo 350 B BMS on kompakti akkukäyttöinen telaharjainen yhdistelmäkone pienten tilojen lattioiden pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu latauslaite ja huoltovapaat akut (BMS = Battery Maintenance System). Käyttövalmis kone on varusteltu 38cm vakiopesuharjalla ja 25Ah akuilla. UUTTA! TASKI swingo 350
on nyt saatavana myös Li Ion-akkuteknologialla. Litiumteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350 malliin, sillä se takaa:
Joustavuutta, uudet Li Ion-akkut lisäväät merkittävästi akkujen kautta saavutettavaa puhdistusaikaa (yli 1 h.) ja mahdollistavat koneen entistä joustavamman ja tehokkaamman käytön. Tämä akkuteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350-malliin.
Tuottavuutta, Li Ion-akut mahdollistavat lähes jatkuvan käytön - konetta voidaan käyttää myös silloin kun akkuja ei ole ladattu täyteen. Lisäksi akkujen lataus tapahtuu paljon nopeammin kuin geeliakkujen. TASKI swingo 350 Li Ion akkujen täyteen lataaminen vie vain 2,5 tuntia (geeliakut vaativat 6-8 tuntia).
Ergonomisuutta, Li Ion-akut ovat huomattavasti kevyempiä kuin hyytelöakut. TASKI 350 Li Ion voidaan tarvittaessa siirtää ja kuljettaa helposti kohteesta toiseen, sillä se on 17 kg (25 %) keveyempi kuin geeliakuilla varustettu kone.
Kustannustehokkuutta,  Li Ion-akut voidaan ladata yli 1000 kertaa (vrt. geeliakuilla n. 500 latauskertaa). Tämä lisää tehokkuutta ja vähentää kohteeseen ja koneeseen kohdistuvia kokonaiskustannuksia.

KATSO VIDEO!

Koneen runko on erittäin matala ja ohjausvarsi taittuu kokonaan alas. Näin koneella voidaan pestä lattiat myös pöytien ja kalusteiden alta. Pesuharjan sivuttaisylityksen ansiosta pystytään puhdistamaan seinänvierustat ja kulmat. Koneen etuosassa olevalla etukuivaimella lattia saadaan kuivattua taaksepäin ajettaessa.
Erinomainen pesu- ja imutulos:
Koneella pestäessä saavutettava puhdistutulos on merkittävästi parempi kuin käsimenetelmin saatu tulos. Lattioiden ulkonäkö ja puhtaustaso pysyvät tasaisen hyvinä. Riittävä harjapaine ja V-muotoinen imusuulake takaavat loistavan pesutuloksen kaikilla lattiamateriaaleilla.
Helppokäyttöisyys ja turvallisuus:
Pesun jälkeen kuiva lattia pienentää merkittävästi liukastumisriskiä, joten kone sopii erityisen hyvin päiväsiivoukseen.
Ohjauskahvan korkeutta voidaan säätää. Ergonomisesti muotoiltu kahva suojaa käyttäjän käsiä ja tekee käytöstä miellyttävän.
Kestävyys ja luotettavuus:
Kone on rakenteeltaan kestävä ja sopii luotettavuutensa ansiosta raskaimpiinkin pesutehtäviin. Kone on huoltoystävällinen, ja sen päivittäinen kunnossapito on helppoa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI swingo 350 B BMS käyttövalmiina
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: