Kuramatto, kynnysmatto

Asiakashinta 10,80 € 8,71 € Hinta 15,90 €
Varastossa
SKU
05018

Kynnysmatto loistavalla imukyvyllä. Magic-ovimatto pysäyttää ulkoa kulkeutuneen mudan, lian, loskalumen ja veden täydellisesti estäen niitä kulkemasta kynnystä pidemmälle. Kuramatto onkin täydellinen kurastoppari sisäänkäynneille tai autotallin oven eteen.Maton pinta on erittäin imukykyinen, jolloin varsinkin märillä ja loskaisilla keleillä säästyy pahimmalta siivoukselta, kun sisäänastuessa pyyhkäisee kengät Magic-mattoon. Maton kuidut ovat 55% puuvillaa ja 45% mikrokuitua, jotka  imevät itseensä tehokkaasti pölyn, lian ja veden ja matto on helppo puhdistaa ja kuivata käyttöjen välissä. Kuramatto on konepestävä, jolloin sitä ei tarvitse käsinpestä erikseen. Matossa on kumipäällysteinen pohja, jonka ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan kaikentyyppisillä lattioilla. KATSO VIDEO

Manhattan on tehokas kuivaava käytävämatto, jolla on hyvä kosteudenimukyky. Lika ei kulkeudu kiinteistöön ja matto pitää sisätilat kuivina ja puhtaina sekä säästää lattian pintaa. Suositeltavia kohteita Manhattan -matolle ovat esim. eteisaulat, käytävät, tuulikaapit ja ovensuut.
Manhattan -mattoa ympäröi reunalista, joka vähentää kompastumisen vaaraa. Matto pysyy hyvin paikallaan vinyylipohjan ansiosta. Manhattan on täysin synteettinen ja se sietää useimpia siivouskemikaaleja. Manhattan matto on helppo pitää puhtaana; ravista, imuroi tai huuhtele.
Manhattania toimitetaan palamattoina tai rullatavarana kahta leveyttä. Matto toimitetaan myös määrämittaan leikattuna ja kantattuna.
Värit: Ruskea, harmaa

Magic-maton tiedot:
*Erittäin kestävä
*Paksu ja laadukas kuramatto
*Kumipäällysteinen PVC-pohja
*Materiaali 55% puuvillaa, 45% mikrokuitua
*Koko 45x70cm
*Maton paino 2,45kg/m2
*3 eri värivaihtoehtoa (katso kuva 3). 1. vaaleanharmaa, 2.tumman harmaa, 3.beige
Manhattan-maton tekniset tiedot:
*Materiaali, nukka PP
*Materiaali, pohja Vinyyli
*Paksuus: 7 mm
*Koko: 60 x 90 cm, saatavilla myös mittojen mukaan metritavarana. Leveydet 90cm ja 130cm. Pyydä tarjous.
*Paino: 1,46 kg / kpl
*Lämpötilan kesto: Sisätilat. Värit: Ruskea, harmaa

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Kuramatto, kynnysmatto
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: