JAGUAR tuulikaappimatto 20mm, eri värit

157,48 € 127,00 €
Varastossa
SKU
02117

Jaguar-tuulikaappimatto on erittäin kestävä ja korkealaatuinen kotimainen ritilämatto ulko- ja sisäkäyttöön. Suositeltavia käyttökohteita ovat kauppakeskukset, marketit, pankit, hotellit, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä esim. taloyhtiöt. Jaguar-maton kaarimainen kuvio raapii tehokkaasti pois kaiken karkean lian. Moduulien avoin rakenne kerää suurenkin lika- ja lumimäärän maton sisälle. Kitkanystyrät maton pinnalla ja pehmeät lamellit tehostavat lian kerääntymistä ja estävät liukastumista märällä tai kylmällä matolla. Kotimaiset Jaguar –tuulikaappimatot on suunniteltu kestämään erittäin kovaa jalankulku- ja kärryliikennettä. Jaguar –logonapeilla voidaan mattoihin lisätä kuvioita. 

Jos yksittäinen moduuli jostain syystä vioittuu, sen vaihtaminen uuteen on erittäin helppoa, koska mitään erikoistyökaluja ei tarvita.

Jaguar-maton takuu on viisi vuotta tai viisi miljoonaa ylitystä. Hinnat/ neliö.

Kestävä rakenne ja materiaali Jaguar -matto valmistetaan UV-suojatusta kumimuovisekoitteisesta raaka-aineesta, jolla on erinomainen kulutuksen ja pakkasen kestokyky. Jaguar –maton rakenne kestää luonnollisesti myös jatkuvaa ja raskasta kärryliikennettä. Alhaiset siivouskustannukset Kevyt ja helppohoitoinen Jaguar - tuulikaappimatto on rullattavissa kaikkiin suuntiin siivouksen aikana. Jaguar on todella vaivaton rullata ylös ja se nopeuttaa oleellisesti tuulikaapin siivousta. Vesiurat maton pohjassa Jaguar -maton molempiin paksuuksiin on tehty alapintaan vesiurat. Ne mahdollistavat veden virtaamisen pois ja pitävät alustan ja lattiapinnat kuivina. Tämän johdosta kiinteistön lattiapinnat ovat turvalliset, koska liukastumisvaaraa ei ole. Tarvikkeet: Jaguar muoviviistelista 12 mm x 40 cm Jaguar muoviviistelista 16 mm x 300 cm Jaguar alumiinilista 16/20 mm x 300 cm Jaguar logonapit 12, 16 ja 20 mm Jaguar kiinnitysankkurit 12, 16 ja 20 mm. (tarvikkeet tilattava erikseen)

Materiaali: UV-suojattu vinyyli/NBR. Kestää kemikaaleja ja öljyjä.
100 % kierrätettävä.
Moduulikoko: 400 x 100 mm. Matto toimitetaan määrämittoihin leikattuna.
Paksuudet: 12 mm, 16 mm, 20 mm, 25 mm
Paino: 4.9 kg/m² 7.1 kg/m² 9.0 kg/m² 11.3 kg/m²
Käyttölämpötila: -35ºC - +70ºC
Värit: Musta, grafiitti, harmaa, terrakotta, vaalean harmaa, sininen ja vihreä.
Paloluokitus: B2 (DIN 4102-1)

KATSO VIDEO

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:JAGUAR tuulikaappimatto 20mm, eri värit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: