Lagune-kosteantilan matto, eri värit

71,92 € 58,00 €
Varastossa
SKU
007100

Lagune – kosteantilan matto
Baktreerisuojattu Lagune kosteantilan matto soveltuu uima-allastiloihin, suihkuihin, kylpylöihin, saunoihin ja pukuhuoneisiin. Maton kaareva pinta pitää maton kuivana. Maton erittäin hyvä kitka ja pintanystyrät estävät liukastumiset märällä pinnalla. Kotimainen Lagune kosteantilan matto on lämmin ja mukava paljaille jaloille.
Moduulimatto on sopivan kokoinen:
Matto valmistetaan vinyyli/muoviyhdisteestä ja kootaan haluttuun muotoon piiloliitoksin 20x20 cm moduulijaolla. Moduulirakenteinen Lagune voidaan tehdä erilaisiin muotoihin ja kuvioihin. Moduulien avulla matosta voidaan tehdä kuinka pitkä tai leveä tahansa ja sillä voidaan peittää laajoja tai epäsäännöllisiä alueita.
Moduulit ovat erittäin helppo liittää toisiinsa matossa olevien liitososienansiosta. Lagune matto on helppo rullata kaikkiin suuntiin alustan siivousta varten. Matto on helppo puhdistaa mopilla tai painepesurilla.
Hinta/neliö (25kpl x 20x20cm palaa)

Lagune on hygieeninen: Lagunen raaka-aineeseen lisätään tehtaalla antibakteeriaine, joka estää bakteerien ja sienirihmaston tarttumisen maton pintaan. Siten maton pinta ei ole kasvualusta bakteerikannalle.
Vesiurat maton pohjassa: Lagune -maton pohjassa on suuret vesiurat. Ne mahdollistavat veden virtaamisen pois lattiakaivoonja pitävät lattian kuivana.
TEKNISET TIEDOT:
Materiaali: UV-suojattu pehmeä vinyyli. Bakteerisuojattu.100 % kierrätettävä.
Moduulikoko: 200 x 200 mm
Paksuus: 9 mm
Paino: 4,1 kg / m²
Käyttölämpötila: -20ºC - +70ºC
Värit: Harmaa, vaalean sininen, vihreä, beige, tumman sininen ja pinkki.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Lagune-kosteantilan matto, eri värit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: