Bobby Ihmesieni 3kpl/pkt

Asiakashinta 2,50 € 2,02 € Hinta 3,41 €
Varastossa
SKU
MT10119

Käyttökohteita ovat esim. pesualtaat, lavuaarit, rst-pinnat, kaakelit ja kaakelien väliset saumat, tee- ja kahvitahrat, mustat kengänjäljet, väriliitu- ja tussitahrat, kaapistot, saunanlauteet, tuulilasit, veneet, asuntovaunut, aterimet, teekupit.
Se toimii kuten pyyhekumi; se on taianomainen tahranpoistaja, joka poistaa lian ja tahrat jopa epätasaisilta pinnoilta, joihin ne pinttyvät helposti kiinni. Bobby ihmesieni on ratkaisu vaativan, sitkeän lian poistoon sekä hankaliin tahroihin.
Pakkauksessa 3 sientä. Koko 110x65x29mm.

Ihmesienet kuuluvat tehopuhdistajiin. Ihmesienen käyttö on paras valinta silloin, kun pinnat tarvitsevat puhdistusta vaikeasti irtoavasta liasta tai yksittäisestä tahrasta. Ihmesienellä puhdistat ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja tai pesuaineita. Ihmesieni on hajuton ja myrkytön. Kostutat vain sienen puhtaalla vedellä ja pyyhi tahrat pois pinnoilta. Vaikka ihmesienet kuluvat käytössä pyyhekumin tavoin, puhdistusteho säilyy viimeiseen palaan saakka. Käyttökohteita ovat esim. pesualtaat, lavuaarit, rst-pinnat, kaakelit ja kaakelien väliset saumat, kaapistot, saunanlauteet, tuulilasit, veneet, asuntovaunut, aterimet, teekupit. Tarkempi käyttöohje on tuotepakkauksessa.

Tekninen seloste: melamiinihartsi.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Bobby Ihmesieni 3kpl/pkt
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: