Foxtel Ihmesieni 2kpl/pkt

Asiakashinta 1,40 € 1,13 € Hinta 1,80 €
Varastossa
SKU
100467308
  • Osta 22 kappaletta hintaan 1,25 € 1,01 € kappale ja säästä 11%

Ihmesieni – nimensä veroinen ihme!
Pelkästään vedellä kastelu riittää. Ei kemikaaleja!
Ammattisiivoojat kertovat, mitä aivan tavallisia markettituotteita he suosittelevat muille – mukana myös Foxtelin ihmesieni.
Foxtelin ihmesieni on edullinen, mutta oikein käytettynä hyvinkin tehokas poistamaan tahroja. Käytän tätä erityisesti kylpyhuoneessa lasiseinien, kaakeleiden ja hanojen putsaukseen. Ihmesienellä voi kuitenkin putsata mitä tahansa pintaa, kunhan on varovainen. Ihmesientä ei saa koskaan käyttää kuivana, eikä sitä saa painaa pintaa vasten.

Todella tehokas, ilman pesuainetta toimiva joka paikan puhdistaja.
*Pelkästään vedellä kastelu riittää.
*Ei kemikaaleja!
*Poistaa pinttynyttäkin likaa kovilta pinnoilta, kuten kaakeleista ja saumoista, posliinista, lasista, muovista, ovista, tiskipöydästä, puutarhakalusteista, takanluukusta jne.
*Teho perustuu sienen materiaaliin (melamiinihartsi).
*Sieni kuluu käytössä mutta vielä pienelläkin palasella saa hyvin puhdistettua sellaisia paikkoja, mihin isompi pala ei mahdu.

Käyttökohteita ovat esim. pesualtaat, lavuaarit, rst-pinnat, kaakelit ja kaakelien väliset saumat, tee- ja kahvitahrat, mustat kengänjäljet, väriliitu- ja tussitahrat, kaapistot, saunanlauteet, tuulilasit, veneet, asuntovaunut, aterimet, teekupit, akvaariot.
Se toimii kuten pyyhekumi; se on taianomainen tahranpoistaja, joka poistaa lian ja tahrat jopa epätasaisilta pinnoilta, joihin ne pinttyvät helposti kiinni. Ihmesieni on ratkaisu vaativan, sitkeän lian poistoon sekä hankaliin tahroihin. Koko: 7 x 12,5 cm.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Foxtel Ihmesieni 2kpl/pkt
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: