Havi Juhlakruunukynttilä 30kpl

24,80 € 20,00 €
Varastossa
SKU
181718

Uutuutena Havi toi markkinoille 24 cm pitkän kruunukynttilän, joka palaa jopa 8 tuntia. Tämä näyttävä uudistus sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Raaka-aine: 100 % steariini, joutsenmerkki: kyllä, paloaika: n.8 tuntia, pituus: 24 cm, leveys: 2,3 cm.

Havin kruunukynttilät ovat 100 % steariinikynttilöitä, jotka palavat kirkkaalla liekillä savuttamatta. Kruunujalan ansiosta se sopii useimpiin kynttilänjalkoihin. Meiltä saat myös muut kynttilätuotteet kuten ulkotulet, antiikki- ja pöytäkynttilät.Pyydä tarjous!

Uutuutena Havi toi markkinoille 24 cm pitkän kruunukynttilän, joka palaa jopa 8 tuntia. Tämä näyttävä uudistus sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Raaka-aine: 100 % steariini, joutsenmerkki: kyllä, paloaika: n.8 tuntia, pituus: 24 cm, leveys: 2,3 cm. Havin kruunukynttilät ovat 100 % steariinikynttilöitä, jotka palavat kirkkaalla liekillä savuttamatta. Kruunujalan ansiosta se sopii useimpiin kynttilänjalkoihin. Meiltä saat myös muut kynttilätuotteet kuten ulkotulet, antiikki- ja pöytäkynttilät.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Havi Juhlakruunukynttilä 30kpl
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: