Jalas Iris 1112

95,48 € 77,00 €
Varastossa
SKU
1112KOOT

Jalas Iris 1112 on pistokas, jossa edessä tarrasäätö ja resori, jonka ansiosta kenkä käy myös rintavalle jalalle
*säädettävä takaremmi (tarrakiinnitys)
*päällinen pintanahkaa
*kaksoisvaimennettu FX2 Pro-pohjallinen (vaimentava osa päkiällä ja kantapäällä)
*pohjallinen vaihdettavissa
*pitävä, öljynkestävä pu-kumipohja
*vuori polyesteri/mikrokuitu
*koko 40
*täyttävät EN 20347 – standardin vaatimukset
Antistaattinen ulkopohja: antistaattinen pohjarakenne purkaa hallitusti kehoon syntyvän staattisen sähkövarauksen.
ESD:  jalkineet on on suunniteltu olosuhteisiin, joissa työntekijä joutuu tekemisiin staattiselle sähkölle arkojen laitteiden kanssa. Nämä jalkineet soveltuvat erityisen hyvin mm. elektroniikkateollisuuteen, sairaaloiden leikkaussaleissa, laboratorioihin sekä ATK-laitteiden parissa työskenteleville.
Öljynkestävä: jalkineen pohjamateriaali kestää öljyjä sekä useimpia liuottimia.
Ergothan iskunvaimennus: rakenne vaimentaa tehokkaasti kantapään kautta tukirankaan kohdistuvia iskuja ehkäisten näin selkä- ja jalkavaivoja.

Flower-mallistoon kuuluu kolme naisvaltaisille palvelualoille suunniteltua jalkinetta: ballerinamallinen Viola, pistokas Iris ja nauhakenkä Stella. Jalkineet on suunniteltu asiakastoiveiden pohjalta Ejendals Suomen omien tuotekehitysasiantuntijoiden ja fysioterapeuttien yhteistyönä. Tavoitteena on ollut tarjota käyttäjille entistäkin kevyempiä, sirompia ja näyttävämpiä jalkineita turvallisuudesta ja ergonomiasta tinkimättä. Kaikki Flower-malliston jalkineet täyttävät EN 20347 – standardin vaatimukset. Niissä on täysin uudentyyppinen taipuisa ulkopohja, jonka muotoilussa yhdistyvät siro ulkonäkö ja ensiluokkaiset pito-ominaisuudet. Keveyden lisäksi jalkineiden käyttömukavuutta lisää ergonomisesti muotoiltu vaihdettava pohjallinen, jossa on iskunvaimennukset sekä päkiälle että kantapäälle. Jalkineiden värityksessä on käytetty mustan ja pinkin yhdistelmää. Myös pohjallisen ulkonäköön on panostettu. Sen ulkoasun on suunnitellut television ruokaohjelmista tunnettu Sara La Fountain.

Löytyy vielä koko 40

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Jalas Iris 1112
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: