Soft Care Sensisept H34 500ml

Asiakashinta 16,37 € 13,20 € Hinta 19,22 €
Varastossa
SKU
100854170
  • Osta 10 kappaletta hintaan 15,38 € 12,40 € kappale ja säästä 6%

Soft Care Sensiseptiä saa nyt myös kätevässä 500 ml:n pumppupullossa, jolle on erityisesti tarvetta terveydenhuollossa MRSA:n häätöhoidossa. Pumppupullon koko vastaa MRSA hoitoannosta.
Lisäksi pumppupullo soveltuu hyvin kotikäyttöön.
Soft Care Sensisept on testatusti tehokas ja se läpäisee EN 1276, EN 1276 (MRSA), EN 1499 ja EN 1650 –testit. Tuote soveltuu ihon ja hiusten desinointiin.
Soft Care Sensisept on dermatologisesti hellävaraiseksi testattu. Tuotteen klooriheksidiinipitoisuus on 2,4 % ja se sisältää huomattavan määrän ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa glyseriiniä (10 %). Tuote ei sisällä haju- tai väriaineita. Lisäksi tuote soveltuu kohteisiin, joissa alkoholihuuhdetta ei voida käyttää.

Sensisept sisältää klooriheksidiiniglukonaattia, joka on tehokas bakterisidi (MRSA-häätöhoito) ja runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Sensisept on dermatologisesti testattu (CRDPraportti no 0304-017, 21.10.1998). Ex-vivo TEWL-testin mukaan Sensiseptin testitulos on hyvin lähellä nollaa, mikä tarkoittaa, ettei Sensiseptillä ole negatiivista vaikutusta ihon suojavaippaan. Soveltuu terveydenhuollon lisäksi mm. ammattikeittiöihin, pikaruokaketjuihin.Soft Care Sensisept pesee ja desinoi samanaikaisesti. Pakkaus: pumppupullo 500ml

Sensisept on mieto desinfioiva käsienpesuneste, jossa yhdistyvät erittäin tehokas desinfektioaine ja mieto pesuneste. Koostumuksensa ansiosta Sensisept soveltuu usein toistuvaan käsienpesuun ravintoloissa, suurkeittiöissä, elintarviketeollisuudessa tms. kohteissa, joissa käsitellään
ruokaa ja elintarvikkeita, sekä terveydenhuollossa.
Ominaisuudet:
Sensisept on mieto käsienpesuneste, joka koostuu synteettisistä pesevistä ainesosista, bakterisideistä, humektanteista ja paksuntamisaineesta.
Klooriheksidiniglukonaatti on tunnettu, laajavaikutteinen bakterisidi, jonka vaikutus iholla kestää pesun jälkeen tavallista pidempään.
Sensisept sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ihoa pysymään hyvässä kunnossa.
Sensisept on tehokas 2 in 1 -käsienpesu- ja desinfektiotuote, jonka on osoitettu olevan kaksivaiheista käsienpesua tehokkaampi. Sensiseptin ihoystävällisyys
on testattu dermatologisesti.
Sensisept ei sisällä hajusteita eikä väriä.
Edut:
• Sisältää klooriheksidiniglukonaattia, joka on tehokas bakterisidi
• Desinfektioteho eurooppalaisten CEN-normien mukainen
• Patentoitu desinfektioteknologia
• Sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä
• Erittäin mieto, sopii usein toistuvaan käsienpesuun
• Normaalia pidempään kestävä desinfektioteho iholla parantaa hygieniaa
• Ei sisällä hajustetta eikä väriä, joten soveltuu käyttöön elintarvikkeita
käsiteltäessä
• Soveltuu MRSA-häätöhoitoon
Käyttöohje:
Annostele 5 ml Sensiseptiä kuiville käsille ja hiero perusteellisesti ainakin 30 sekunnin ajan. Huuhtele lämpimällä vedellä ja kuivaa kädet hankaamatta. Kuivat kädet ovat tärkeät hyvän hygienian kannalta.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Soft Care Sensisept H34 500ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: