Roska-astia 30l, teräs

445,16 € 359,00 €
Varastossa
SKU
10030AT

Mallistomme roska-astiat ovat  valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tarkoitettu ulkokäyttöön. Suosimme roska-astioissa ruostumatonta terästä sen ylivertaisen kestävyyden takia. Tuotteet sopivat paikkaan kuin paikkaan niin ulkonäkönsä kuin materiaalinkin puolesta. Roska-astiaamme on käytössä puistoissa, kerrostalojen pihoilla, kauppojen edustoilla, leikki- ja liikuntapaikoilla ja ”tuunattuna” versiona myös paristojen keräysastiana kauppakeskuksessa.

Malliston toska-astiat on varustettu sisäastialla joka tekee tyhjennyksestä helppoa ja nopeaa. Sangalla varustettu sisäastia nostetaan yläkautta pois ja tyhjennetään. Sisäastiassa on myös helppo käyttää roskapussia. Roska-astiat voidaan myös varustaa tuhka-astialla.
Tuhka-astiamme on valmistettu hiotusta ruostumattomasta teräsputkesta. Putkimalli tekee tuhka-astiasta todella kestävän. Tuhkiksen sisärakenne vähentää tumppien kytemistä ja sen tyhjennys tapahtuu pohjaluukun kautta. Tuhka-astiassa on kiinnityskorvake josta se on helppo ja nopea kiinnittää, tarvitaan vain kiinnitettävään materiaaliin sopivat ruuvit.
MATERIAALIT:
▪ Harjattu ruostumaton teräs
▪ Sopimuksen mukaan isommat erät myös maalattuna haluttuun sävyyn.
KIINNITYSTARVIKKEET:
▪ Seinäkiinnitys onnistuu ilman lisätarvikkeita
▪ Tolppakiinnitysrauta 60mm (2 kpl / astia)
▪ Maajalka pinta-asennukseen
▪ Betoniantura + tolppa 1,35m

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Roska-astia 30l, teräs
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: