TASKI ergodisc omni

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
8004630

Ergonominen, kaikkiin suuntiin liikkuva SHS-lattianhoitokone. Sisältää vetoalustan 43 cm / 17" , sähköisesti toimivan annosteluyksikön. PYYDÄ TARJOUS!

Ergodisc omni on ergonominen, kaikkiin suuntiin liikkuva SHS-lattianhoitokone. Sitä voidaan käyttää pintapesuun ja SHS-kiillotukseen. Koneessa on kiinteä vetoalusta ja sähköinen annosteluyksikkö.

TASKI ergodisc omni on kaikkiin suuntiin liikkuva super-high-speed-lattianhoitokone kiillotuksiin, high-speed-sumupuhdistukseen ja -pesuun. Koneen suuri kierrosnopeus ja suuri laikkaipaine sekä toiminta kaikkiin suuntiin tekevät siitä tehokkaan ja tuottavan lattianhoitokoneen. Ergodisc omni -koneen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ergonomiaan ja turvallisuuteen. Anatomisesti muotoiltu kahvaosa keventää työskentelyä ja suojaa käsiä työskentelyn aikan. Kone on helppokäyttöinen ja valmistuksessa käytetyt high-tech-materiaalit tekevät siitä myös erittäin kestävän. Koneen rungossa on siirtämistä helpottava kantokahva ja helppokäyttöinen lukitusrengas laikan kiinnitykseen. Koneessa on vakiovarusteena vetoalusta ja sähköinen keskiösumutinlaite.

Tekniset tiedot:

- Työleveys 43 cm.
- Laikka 17".
- Paino 42 kg.
- Kierrosnopeus 900 rpm.
- Teho 1300 W.
- Verkkojohdon pituus 15 m.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI ergodisc omni
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: