TASKI ergodisc 2000

Asiakashinta 3 472,00 € 2 800,00 € Hinta 4 092,00 €
Varastossa
SKU
7519535

TASKI ergodisc 2000 Ultra high speed lattianhoitokone.
Erinomainen suoritus- ja kiillotusteho. Yksinkertainen ja helppo käyttö. Tehokas pölynkeräysjärjestelmä.
TASKI ergodisc 2000 sopii erityisesti kiillotuksen ja hoitopuhdistukseen ja se on samaa korkealuokkaista laatua kuin muutkin ergodisc mallit.
Ergodisc 2000 kuuluu laadukkaaseen ergodisc lattianhoitokonesarjaan. Korkea kierrosnopeus lisää suoritustehoa ja takaa kiiltävän sekä askelmavarman lopputuloksen kaikilla lattioilla. Tehokas pölynpoisto on toteutettu kekseliäällä ilmanohjuksella, jonka ansiosta huoneilmaan ei tule pölyä ja kiillotustulos paranee, koska laikkaan ei kerry kiillotusta heikentävää likaa. Koneen hiljainen käyttöääni mahdollistaa päiväsiivouksen.
Yksinkertainen ja helppo käyttö: Koneen helppo käyttö yksinkertaistaa päivittäisiä rutiineja ja pienentää opastuksen tarvetta. Koneessa on automaattinen laikkapaineen säätö. Tuottavuutta lisäävät koneen ergonomiset ominaisuudet:
- anatomisesti muotoiltu kahva
- ohjausvarren korkeuden säätö
- hiljainen käyttöääni ja alhainen värinätaso
Helppo säilytys ja kuljetus: Koneen kompakti koko ja säilytys pystyasennossa pienentää tilan tarvetta. Suhteellisen pieni paino ja koneen rakenne helpottavat koneen siirtelyä ja kuljetusta. PYYDÄ TARJOUS!

KATSO VIDEO

Tasainen laikkapaine: Kelluva vetoalusta varmistaa tasaisen laikkapaineen koko laikan alueella ja mahdollistaa epätasaistenkin lattioiden hoidon.

Kestävyys: TASKI ergodisc 2000 on edistyksellinen lattianhoitokone. Niiden valmistuksessa käytetään korkean teknologian materiaaleja, joiden ansiosta ne ovat erittäin luotettavia, iskunkestäviä, pitkäikäisiä ja vähän huoltoa vaativia.

Kaikissa TASKI ergodisc -koneissa on kahden vuoden takuu.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI ergodisc 2000
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: