TASKI Mini Siivousvaunu, pieni

Asiakashinta 1 068,01 € 861,30 € Hinta 1 186,68 €
Varastossa
SKU
7518225

Yleissiivousvaunu toimisto- ja koulusiivoukseen sekä palveluliikkeille. Kestävä, vakaa, kevyt, pieni, mutta paljon säilytystilaa.
Siinä muutamia työnjohdon ja käyttäjien siivousvaunuille esittämiä vaatimuksia. Onko näitä toiveita edes mahdollista toteuttaa yhdessä ja samassa vaunussa? Mielestämme olemme onnistuneet yhdistämään nämä vaatimukset ja toiveet hyvin.
TASKI Mini Siivousvaunujen suunnittelusta ovat vastanneet teollinen muotoilija yhdessä ergonomia- ja ammattiasiantuntijoiden kanssa. Vaunut koostuvat
osista, joita yhdistämällä saadaan rakennettua paras mahdollinen työasema tämän päivän ja tulevaisuuden siivousmenetelmiin ja -tarpeisiin.

KATSO VIDEO!

Tuotetiedot:
- Koko: 80/110 x 71,5 x 109 cm
- 2 kpl . halk. 12.5 cm pyörää.
- 2 kpl . halk. 12.5 cm lukittavaa pyörää.
- Toimitetaan valmiiksi koottuna.
TASKI Mini Siivousvaunuissa on otettu huomioon puhtaus- ja hygienia-alan käyttäjien toiveet ja tarpeet. Valikoimastamme löytyvät monikäyttöiset ja ergonomiset siivousvaunut sekä pieniin että isoihin toimisto- ja koulukohteisiin/palveluliikkeiden eri kohteisiin. Valikoimaan kuuluu myös siivousvaunut terveydenhoidon laitosten erityistarpeisiin sekä vaunumallit, joissa on otettu huomioon keittiöiden ja pikaruokaketjujen siivousvaunulle asettamat tarpeet.
• Muunneltava
• Ergonominen
• Kustannustehokas
• Edustava
• Ympäristömyötäinen

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:TASKI Mini Siivousvaunu, pieni
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: