TASKI Nano S Siivousvaunu

1 044,08 € 842,00 €
Varastossa
SKU
7519595
TASKI Nano-siivousvaunuissa on huomioitu puhtaus- ja hygienia-alan käyttäjien toiveet ja tarpeet. Valikoimastamme löytyvät monikäyttöiset ja ergonomiset siivousvaunut isoihin, keskikokoisiin sekä pieniin siivouskohteisiin. TASKI Nano-siivousvaunut soveltuvat sekä perinteisiin siivousmenetelmiin, mutta parhaimmillaan ne ovat mikrokuitusiivouksen työparina. TASKI Nano S on kehitetty pienten ja keskikokoisten kohteiden tarpeisiin. Se soveltuu perinteisten siivousmenetelmien työasemaksi sekä mikrokuitusiivoukseen. Tuotetiedot:. Koko:74 x 64 x 117 cn, paino n. 15 kg. 2 kpl, halk. 12,5 cm pyörää. 2 kpl, halk. 12,5 cm lukittavaa pyörää. Toimitetaan valmiiksi koottuna.

Kestävä, vakaa, kevyt, pieni, mutta paljon säilytystilaa. Siinä muutamia työnjohdon ja käyttäjien siivousvaunuille esittämiä vaatimuksia. Onko näitä toiveita edes mahdollista toteuttaa yhdessä ja samassa vaunussa? Mielestämme olemme
onnistuneet yhdistämään nämä vaatimukset ja toiveet hyvin.
TASKI Nano Siivousvaunujen suunnittelusta ovat vastanneet teollinen muotoilija yhdessä ergonomia- ja ammattiasiantuntijoiden kanssa. Vaunut koostuvatosista, joita yhdistämällä saadaan rakennettua parasmahdollinen työasema tämän päivän ja tulevaisuuden siivousmenetelmiin ja -tarpeisiin.
• Vaunun kaikki osat kestävät desinfektioaineita sekä steriloinnin autoklaavissa 121 °C, 1 bar/15 min.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:TASKI Nano S Siivousvaunu
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: