TASKI Sprint Glass Pur-Eco 750ml / 5l

9,18 € 7,40 €
Varastossa
SKU
7515585

TASKI Sprint Glass Pur-Eco on käyttövalmis puhdistusaine lasipinnoille ja muille vettä sietäville koville pinnoille. Nopeatoiminen pinnat kirkkaaksi jättävä Sprint Glass -puhdistusliuos annostellaan pinnoille suoraan sumutinpullosta.

Sprint Glass Pur-Eco on valmistettu tutkituista, ympäristömyötäisistäkasvipohjaisista raaka-aineista. Pur-Eco -tuotesarjassa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus, kokonaistaloudellisuus sekä viimeisin ympäristötietous. Tuotteettäyttävät sekä pohjoismaiset että eurooppalaiset tiukat ympäristö- ja tuoteturvallisuusvaatimukset. Pur-Eco-tuotteille on myönnetty EU-ympäristömerkki.

Ominaisuudet:
*pH-arvo heikosti emäksinen
*Kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä
*Miellyttävä mieto tuoksu
Poistaa tehokkaasti mm. rasvaiset sormenjäljet
Sopii erilaisten vettä sietävien kovien pintojen, kuten ikkunoiden, peilien, lasitettujen kaakelien, metalli- sekä muovipintojen, puhdistukseen.
TASKI Sprint Glass Pur-Eco täyttää EU-Kukka ympristömerkin kriteerit. Valmisteen sisältämät pinta-aktiiviset aineet täyttävät pesuaineista annetun (EU):n asetuksen N:o 648/2004 mukaiset biologisen hajoavuuden kriteerit.

Käyttöohje
Annostus: Käyttövalmis. Annostellaan laimentamattomana.
Lian, likaisuusasteen ja puhdistusmenetelmän huomioonottava annostelu on taloudellista ja säästää ympäristöämme liikakuormitukselta.

Käyttö:
Mikrokuitumenetelmä:
Annostele käyttöliuosta nukkaamattomalle siivouspyyhkeelle esim. mikrokuitupyyhe tai kertakäyttöinen siivouspyyhe
Pyyhi pinta puhtaaksi ja kuivaksi
tahranpoistossa menettely toistetaan tarvittaessa

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:TASKI Sprint Glass Pur-Eco 750ml / 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: