Terässaippua

Asiakashinta 2,90 € 2,34 € Hinta 3,70 €
Varastossa
SKU
5177KL

Tutustu nyt mainioon ruostumattomaan terässaippuaan!
Se poistaa ruuan hajut käsistäsi tehokkaasti: valkosipulin, sipulin, lihan, kalan, äyriäisten, tupakan jne.
Hankaat vain käsiäsi vedellä ja tällä erinomaisella terässaippualla.
Myös erinomainen keittiön ja kylpyhuoneen koriste-esine ja mukava tuliainen ruuanlaiton harrastajille sekä "erä-Jormille"!
Terässaippuan teho jaksaa aina vain herättää hämmennystä siitämiten metallinpala voi neutraloida esimerkiksi kalan tai valkosipulin hajun käsistä?
Asian tarkka ymmärtäminen vaatii ehkä kemistin koulutusta, mutta tärkeintä lienee se, että se todellakin toimii.
Pese kädet terässaippualla juoksevan veden alla noin 30-40 sekuntia ja sitkeimmätkin hajut katoavat. Toimii myös merivedessä.
Täysin luonnollinen tapa puhdistaa kädet ilman minkäänlaisia kemiallisia puhdistusaineita.

Miten terässaippua toimii?
Terässaippua on valmistettu teräsmateriaalista, joka on altistettu sähkövaraukselle. Tämä prosessi muodostaa teräksen pinnalle oksidikerroksen, joka kykenee neutraloimaan hajuja.
Terässaippuaa hierotaan kostealle iholle tai esimerkiksi ruokailuvälineisiin, oksidikerros reagoi hajumolekyylien kanssa ja poistaa niitä.
Terässaippua toimii siis kemiallisena neutralisoijana. Kun hajumolekyyli joutuu kosketuksiin terässaippuan oksidikerroksen kanssa, kerros imee hajumolekyylin itseensä ja neutraloi sen. Tämä selittää myös sen, miksi terässaippua ei vain peitä hajua, vaan todella poistaa sen.
Terässaippua on ekologinen valinta, sillä se ei sisällä mitään kemikaaleja. Oksidikerros ei kulu käytössä ja se tekee terässaippuasta kestävän ja edullisen vaihtoehdon.
Terässaippua on toimiva ja mielenkiintoinen keksintö. Se poistaa hajut ja bakteerit ilman kemikaaleja ja on kestävä ja edullinen valinta.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Terässaippua
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: