Tork Xpress® Soft Natural Multifold H2 käsipyyhe Advanced

Asiakashinta 62,00 € 50,00 € Hinta 78,00 €
Varastossa
SKU
130299

Asiakkaasi kuivaavat kätensä huolella ja mukavasti pehmeällä Advanced Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhkeellä, joka on hellävarainen käsille ja tuntuu erittäin laadukkaalta. Nämä pyyhkeet sopivat Tork Xpress® annostelijaan Multifold käsipyyhkeelle sellaisiin saniteettitiloihin, joissa on kohtalaisesti kävijöitä. Sopii pieniin tiloihin ja tarjoaa asiakkaillesi sekä mukavuutta että hygieniaa. Paperi valmistetaan 100-prosenttisesta kierrätyskuidusta.
Z-taittokäsipyyhe on taloudellinen ja hygieeninen ratkaisu suurten kävijämäärien saniteettitiloissa. Annostelijasta otettaessa arkit avautuvat itsestään ja ovat valmiita käytettäviksi. Ne annostuvat yksi kerrallaan ja käyttäjä koskee vain ottamaansa arkkiin, näin kulutus ja jätemäärä minimoituvat ja hygieniataso säilyy hyvänä.
Tork toi suositun perforoidun muovikääreen myös Z-taittokäsipyyhkeisiin. Nyt itse pakkaus toimii myös kätevänä annostelijana: kääreeseen saa vaivattomasti annosteluaukon irroittamalla suojamuovin repäisylinjaa pitkin. Uusi annostelupakkaus on monikäyttöisempi, hygieenisempi ja riittoisampi. Mahdollistaa käytännöllisen tavan annostella paperia myös ilman erillistä annostelijaa.

*Houkutteleva Tork lehtikuviointi: suunniteltu luomaan upea vaikutelma *Korkeampi laatu lisää kustannustehokkuutta ja suorituskykyä *Suuri, pehmeä ja erittäin laadukas käsipyyhe tekee lähtemättömän vaikutuksen *Vähentää kulutusta ja tehostaa hygieniaa annostelemalla yhden käsipyyhkeen kerrallaan *Luonnollinen vaalean ruskea väri johtuu kierrätettyjen pahvilaatikoiden käyttämisestä yhtenä kuitulähteistä. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat osoittaa ympäristösitoumuksesi ja säilyttää silti saman korkean Tork-laadun. H2–Multifold-pyyhejärjestelmä. Säkissä 21pkt x 180arkkia/pkt (3780 arkkia). Koko taitettuna 21,3 x 8 cm, avattuna 24 x 21,3 cm.
Write Your Own Review
Arvostele tuote:Tork Xpress® Soft Natural Multifold H2 käsipyyhe Advanced
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: