Tork Xpress® Multifold käsipyyhe, H2, Valkoinen

Asiakashinta 80,60 € 65,00 € Hinta 88,02 €
Varastossa
SKU
471146

Z-taittokäsipyyhe on taloudellinen ja hygieeninen ratkaisu suurten kävijämäärien saniteettitiloissa. Annostelijasta otettaessa arkit avautuvat itsestään ja ovat valmiita käytettäviksi. Ne annostuvat yksi kerrallaan ja käyttäjä koskee vain ottamaansa arkkiin, näin kulutus ja jätemäärä minimoituvat ja hygieniataso säilyy hyvänä.
Tork toi suositun perforoidun muovikääreen myös Z-taittokäsipyyhkeisiin. Nyt itse pakkaus toimii myös kätevänä annostelijana: kääreeseen saa vaivattomasti annosteluaukon irroittamalla suojamuovin repäisylinjaa pitkin. Uusi annostelupakkaus on monikäyttöisempi, hygieenisempi ja riittoisampi. Mahdollistaa käytännöllisen tavan annostella paperia myös ilman erillistä annostelijaa. Korvaa tuotteen 471117.

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe täyttää käsien kuivaamisen perustarpeet ja antaa erinomaisen vastineen rahalle. Nämä pyyhkeet sopivat Tork Xpress® annostelijaan Multifold käsipyyhkeelle saniteettitiloihin, joissa on kohtalaisesti kävijöitä. Sopii pieniin tiloihin ja tarjoaa asiakkaillesi sekä mukavuutta että hygieniaa.
*Perustarpeisiin sopiva, taloudellinen käsipyyhe
*Ainutlaatuinen Tork Polypack: pyyhkeitä voidaan annostella pakkauksesta ja käyttää missä tahansa
*Vähentää kulutusta ja tehostaa hygieniaa annostelemalla yhden käsipyyhkeen kerrallaan
*Avainlippu: Tehty Suomessa, Made in Finland
H2 Multifold-pyyhejärjestelmä. Valkoinen, 2-kerroksinen.
Pituus ja leveys taitettuna 7,8x21,3cm.
Pituus ja leveys avattuna 23,4x21,3cm. Säkissä 3800 arkkia.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Tork Xpress® Multifold käsipyyhe, H2, Valkoinen
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: