Vileda Swep säätövarsi 50-90cm

23,27 € 18,77 €
Varastossa
SKU
111384

Swep säätövarret soveltuvat sekä Swep Classic että Duo - järjestelmän kehyksiin, teräväkuivaimiin, Padmaster-pesimiin sekä UltraSpeed-järjestelmän kehykseen.
Säätövarsi on aina ergonominen käyttäjälle kuin käyttäjälle ja eri tehtäviin. Lyhyt säätövarsi mahdollistaa taso- ja pystypintojen ergonomisen puhtaanpidon.
• Ergonomia: Ergonomisesta muotoilustaan palkittu säätövarsi mahdollistaa aina ergonomisen työskentelyasennon sekä pitävän kädensijan ansiosta vähäisen puristusvoiman käytön.
• Monikäyttöisyys: Portaattomasti säädettävä varsi soveltuu kaikille käyttäjille ja kaikille käyttöalueille sekä useille Vileda Professionalin välineille.
• Taloudellisuus: Kestävistä, laadukkaista materiaaleista valmistettu välinevarsi kestää käytössä pitkään.

Alumiinivarsi on kestävä ja kevyt ja pitkän säätövarren tartuntaosa mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Portaaton säätö helposti ja nopeasti yhdellä kädellä. Pitkä varren tartuntaosa mahdollistaa vaihtelevat käden asennot ja varren muotoilu mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Ylemmässä kädensijassa luistonestävä materiaali. Kestää autoklaavauksen. Värikoodattu.
Tekninen seloste: Varsi kestävä ja kevyttä alumiinia. Kädensijat TPE:tä ja polypropyleenia, muoviosat polypropyleenia.

Käyttö:
Säädä säätövarsi aina oikean pituiseksi ennen käyttöä. Pidä säätövarsi puhtaana varmistaaksesi otteen pitävyys ja säätömekanismin toimivuus. Pyyhi puhtaaksi nihkeällä pyyhkeellä.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Vileda Swep säätövarsi 50-90cm
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: