Hengityssuojain FFP1,FFP2,FFP3

3,60 € 2,90 €
Varastossa
SKU
110503

TOISTAISEKSI LOPPUUNMYYTY!!!!

TOISTAISEKSI LOPPUUNMYYTY!!!!

Hengityssuojain 3M 8710E FFP1-v 3M™ hengityksensuojain käsinhiontaan 8710E soveltuu kuluttajien tavallisiin käsinhiontatöihin. Tämä hengityssuojain suojaa vähäisen pitoisuuden terveydelle vaarattomilta pölyiltä sekä öljy- ja vesipohjaisilta sumuilta, joita esiintyy yleensä käsin hiottaessa ja kuluttajien perustöissä. Kevyt kupera suojain kiinnitetään kahdella hihnalla, ja siinä on kestävä ja muodossaan pysyvä sisärakenne, nenäpuristin ja pehmeä vaahtomuovinen nenäkappale, joiden avulla se istuu miellyttävästi ja tiiviisti monenkokoisille kasvoille.

Hengityksensuojain 3M 8822F FFP2 NR D-V 3M-pölysuojain 8822 Ainutlaatuinen venttiili ja muotonsa säilyttävä kuori tarjoavat kestävän, miellyttävän suojan erityisesti kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Käyttömukavuus: Perinteinen kupera muoto, nenäpidike ja kaksi kiinnityshihnaa. Käyttömukava, kevyt, kuppimainen muoto Turvallisuus: Suojaa luotettavasti ja tehokkaasti hienoilta hiukkasilta. Kestävä, muotonsa säilyttävä sisäkuori 3M- Cool Flow- -venttiili: Tehokas lämmön poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää.

WüRTH Puolinaamari, CM 3000 V FFP2 NR D, kuppimalli.
Täydellistä suojaa, erittäin mukava käyttää erityisten pehmeiden suodatusmateriaalien ansiosta.
Suodatinluokka: FFP2 NR D
Malli: Venttiilillä
EN-standardi: 149:2001 + A1:200

Hengityksensuojain Eco-Line FFP3 NR D-V. Kertakäyttöinen pölysuojain tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä suorituskyvystä tinkimättä. Siinä on kohokuvioitu yläosa, joka auttaa vähentämään silmälasien huurtumista lämpimän ja kostean uloshengitysilman vaikutuksesta. Suojaa pölyltä ja höyryiltä teollisuustyössä ja muissa FFP3-luokan hengityksen suojausta vaativissa työtilanteissa. Hengitysvastusta alentava suodatinteknologia: Varmistaa hyvän suodatustehon alentaen samalla hengitysvastusta. Helpottaa hengittämistä ja parantaa käyttömukavuutta. Älykäs 3-osainen rakenne: Sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Antaa kasvoille enemmän liikkumatilaa puhuttaessa, minkä ansiosta sitä on mukavampi pitää. Helppo säilyttää. Tarjoaa käyttömukavuutta ja tyylikkyyttä tinkimättä suorituskyvystä. Muotoiltu nenäkappale: Kaareva, matala rakenne. Asettuu tiiviisti nenän ympärille ja silmien alle. Auttaa pitämään näkökentän esteettömänä. Helpottaa silmälasien käyttöä. Innovatiivinen leukakappaleen läppä: Helpottaa suojaimen asettamista ja säätämistä mukavaan asentoon kasvoille. Kohokuvioitu yläosa: Pitää yläosan läpi virtaavan lämpimän ja kostean uloshengitysilman mahdollisimman vähäisenä vähentäen näin silmälasien huurtumista. 3M- Cool Flow- -venttiili: Tehokas lämmön ja kosteuden poisto tekee suojaimesta viileämmän ja mukavamman käyttää. Poistaa uloshengitysilman ja vähentää tehokkaasti silmälasien huurtumista.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Hengityssuojain FFP1,FFP2,FFP3
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: