Kestokäyttöinen kasvomaski 2kpl/pkt

Asiakashinta 3,70 € 2,98 € Hinta 12,28 €
Varastossa
SKU
01221006

Suomessa ja EU:ssa valmistettu konepestävä kasvomaski on ympäristöystävällinen tapa ehkäistä virustartuntojen leviämistä ja katu-ja siitepölyn aiheuttamia oireita. Öko-Tex® Standard 100 sertifioidusta polyesteripohjaisesta kankaasta valmistetun kasvosuojaimen voi pestä satoja kertoja
*Väri: valkoinen, 2kpl/pkt.
*Materiaalit: polyesteripohjainen mikrokangas, jolla on Öko-Tex® Standard 100 sertifikaatti
*Maskin kiinnitys tapahtuu kuminauhoilla
*Kestää 90-asteisen konepesun satoja kertoja
*Kasvosuojain tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen
*Kestää rumpukuivauksen, silityksen höyryraudalla ja höyryprässillä

Hele-kasvomaski sopii käytettäväksi tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä.
Kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, jolloin vähenee myös mahdollisuus siihen, että oireettomat viruksen kantajat levittäisivät virusta.
Huomioithan että kasvosuojain ei koskaan takaa täydellistä suojaa koronavirusta vastaan, mutta oikein käytettynä ehkäisee merkittävästi tartunnan leviämistä.
Suojainta ei tule kosketella käytön aikana ja se tulee pukea ja riisua puhtain käsin vain kuminauhoihin koskemalla. ‍Huolehdi käsien desinfioinnista aina kun kosket suojaimeesi!

Kankaisen kasvomaskin pesuohjeet: Omo Desinfioiva Desinfioiva pyykinpesujauhe, desinfektioteho 40°C:sta alkaen. Tehoaa bakteereihin ja viruksiin, mukaan lukien koronavirus.
Keitä maskeja viisi minuuttia vedessä, johon on lisätty hieman pyykinpesuainetta, esim. Omo Professional. Huuhtele maski ja kuivata se paikassa, jossa on raitis ilma.

TAI 2. Pese pyykinpesukoneessa 70C tai korkeamassa lämpötilassa (kotikoneet 90C ohjelmalla) mikäli materiaali kestää korkean lämpötilan. Huuhtele maski ja kuivata se paikassa, jossa on raitis ilma.
TAI 3. Maskit voidaan desinfioida kätevästi myös desinfioivalla pyykinpesujauheella mikäli maskin suositus pesulämpötila on alle 70C. Käytä tarkoitukseen soveltuvaa desinfioivaa pesuainetta, esimerkiksi Omo Professional Desinfioiva pyykinpesujauhetta, noudattaen tuotteen ohjeita annostuksesta sekä lämpötilasta (40-60C). Mikäli maskit eivät ole näkyvästi likaantuneita ei esipesua tarvitse käyttää. Aseta pesun jälkeen kuivumaan ilmavaan, raittiiseen tilaan. Muista käsitellä puhtaita maskeja puhtailla käsillä!
Pesuohje: Täytä pesukoneen rumpu 1/3 maksimista 6 kg kone
à 2 dl jauhetta pääpesuun 8 kg kone
à 2,5 dl jauhetta pääpesuun 10 kg kone
à 3 dl jauhetta pääpesuun Lisätietoja maskin käytöstä ja pesusta: WWW.THL.FI

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Kestokäyttöinen kasvomaski 2kpl/pkt
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: