OX-ON hengityssuojain FFP2NRD Comfort venttiilillä 10kpl/pkt

Asiakashinta 12,80 € 10,32 € Hinta 19,00 €
Varastossa
SKU
31320AB

OX-ON Maski FFP2NR D Comfort  venttiilillä on turvallisuushyväksytty suodattava kertakäyttöinen venttiilillä varustettu maski, jota voit käyttää työskennellessäsi vaarallisten kuivien hiukkasten ja nestemäisten aerosolien kanssa, joiden työpaikan altistusraja (WEL) <5 mg/m3 (max. pitoisuus 10 x WEL).
Voit käyttää kertakäyttömaskia esimerkiksi hiotessasi puuta, metallia, kiveä ja muovia sekä työskennellessäsi lyijy-/kuparittomalla maalilla sekä vesiohenteisella väriruiskumaalilla. Maski on dolomiittitestattu, mikä tarkoittaa, että saat erityisen suuren pölykapasiteetin suodattimen hitaasti kasvavalla vastuksella. Samaan aikaan tämä laadukas maski on varustettu venttiilillä, joka takaa sinulle erinomaisen mukavuuden ja miellyttävän ilmaston maskissa sitä käytettäessä.
Venttiili auttaa estämään kosteuden ja lämmön kerääntymisen sitä käytettäessä. Tiivistävä pehmeä vaahtokumi nenässä sekä muovattava alumiininen nenäsilta takaavat täydellisen ja mukavan mukautumisen kasvoillesi. Maskin kuminauha on lateksiton.

OX-ON hengityssuojain FFP2NRD Comfort
· Sopii pölyisissä olosuhteissa työskentelemiseen
· Erittäin alhainen hengityksenvastus
· Venttiili kosteuden ja kuumuuden vähentämiseksi
· Alumiininen nenäklipsi

Write Your Own Review
Arvostele tuote: OX-ON hengityssuojain FFP2NRD Comfort venttiilillä 10kpl/pkt
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: