Attends Soft tippasuojat

3,72 € 3,00 €
Varastossa
SKU
204500

Uudet Attends Soft -tuotteet ovat ohuita ja huomaamattomia ja niissä on pehmeä, miellyttävä päälipinta. Tuotteet ovat anatomisesti muotoiltuja parhaan istuvuuden saavuttamiseksi sekä ohivuotojen estämiseksi. Attends Soft 2-3 -tuotteiden reunoissa on pehmoresorit lisäämässä ihoystävällisyyttä ja antamassa lisävarmuutta.
Attends Soft -tuotteiden erittäin imukykyinen ydin takaa pitkäkestoisen varmuuden ja kuivuuden tunteen. Odour Protection -hajunestojärjestelmä lukitsee epämiellyttävät hajut tuotteen sisään.
Attends Soft -tuotteissa on mukava, ihoystävällinen ja hengittävä tekstiilinen taustapinta. Teippiraita pitää suojan hyvin paikallaan ja ehkäisee ohivuotoja.
Valitse koko ja malli.

Attends -numerointijärjestelmä:
Kaikki Attends-tuotevalikoiman tuotteet on selkeästi merkitty numerolla, joka kertoo kunkin tuotteen imukyvyn. Helppokäyttöisessä numerointijärjestelmässä 0 edustaa pienintä imukykyä ja 10 korkeinta. Jos olet esimerkiksi käyttänyt Attends-vaippaa, mutta joudut vaihtamaan sitä usein, suosittelemme siirtymistä suurempinumeroiseen vaippaan. Tai jos sinulle riittää vaippa pienemmällä imukyvyllä, voit valita suojan pienemmällä numerolla.
Yleisjako eri imukykyjen kesken on seuraava:
Lievä inkontinenssi: Imukyvyt 0-3
Keskivaikea inkontinenssi: Imukyvyt 4-5
Vaikea inkontinenssi: Imukyvyt 6-10
Tavallisesti valittavanasi on useita imukyvyltään toisiaan vastaavia tuotteita. Nämä kaikki tuotteet takaavat saman imukyvyn, mutta voivat olla muotoilultaan, kiinnitykseltään tai materiaaliltaan erilaisia. Tuotteiden numero on selkeästi näkyvissä Attends-tuotepakkauksessa. Lisäksi numero on painettu tuotteen taustaan tai liimaraidan päällä olevaan suojapaperiin. Tämä helpottaa sinua muistamaan mitä Attends-tuotetta käytät.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Attends Soft tippasuojat
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: