Soft Care Derm Plus H93 Kosteus- ja pesuvoide

Asiakashinta 7,56 € 6,10 € Hinta 8,52 €
Varastossa
SKU
7510851

Soft Care Derm Plus on kosteuttava ihovoide, joka on kehitetty ihon hoitamiseen ja kosteuttamiseen. Kehitetty erityisesti käsille, joita joudutaan pesemään usein ja jotka joutuvat toistuvasti kosketuksiin kuivattavien aineiden kanssa mm. terveydenhuoltosektorilla, hoivalaitoksissa, päiväkodeissa, elintarvikealalla, ammattikeittiöissä ja ateriapalveluissa. Palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon. Ei sisällä hajustetta eikä väriä. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.
Pakkaus: tuubi, 150 ml.

Soft Care Derm Plus rauhoittaa ja hoitaa ihoa, joka on menettänyt luonnollisen suojaavan kosteustasapaoinon työstä tai toistuvasta pesemisestä johtuen.
Soft Care Derm auttaa suojaamaan ihoa kuivumiselta sekä edistää ihon luonnollista paranemista hoitamalla ihoa ja tekemällä siitä pehmeän. Ehjä iho on käsihygienian perusta. Kuivan ja ärtyneen ihon puhtaana pitäminen koetaan usein epämiellyttävänä.
Soft Care Derm Plus leivittyy ja imeytyy helposti. Iho tuntuu välittömästi pehmeältä ilman tahmeaa tuntua. Derm Plus ei sisällä väriaineita eikä hajusteita. Soft Care Derm Plus ei sisällä parabeenejä.
Edut:
• Auttaa ihoa säilymään hyväkuntoisena
• Imeytyy ihoon hyvin eikä jätä sitä tahmean tuntuiseksi
• Tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi
Käyttöohje:
Levitä ohut kerros Soft Care Derm Plus -ihovoidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Hiero, kunnes voide on imeytynyt ihoon.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Soft Care Derm Plus H93 Kosteus- ja pesuvoide
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: