Soft Care Line Dermasoft 800ml

24,80 € 20,00 €
Varastossa
SKU
6971740
  • Osta 6 kappaletta hintaan 21,08 € 17,00 € kappale ja säästä 15%

Soft Care Dermasoft on kosteuttava ihovoide, joka on kehitetty palauttamaan ihon kosteustasapainoa käsienpesun jälkeen. Soft Care Dermasoft soveltuu myös pesuvoiteeksi.Soft Care Dermasoft rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, joka on menettänyt luonnollisen suojaavan kosteustasapainon työstä tai toistuvasta pesemisestä johtuen. Soft Care Dermasoft auttaa suojaamaan ihoa kuivumiselta sekä ehkäisee ärtymistä ja rauhoittaa jo rikkoontunutta ihoa. Ehjä iho on käsihygienian perusta.Terveissä käsissä on vähemmän halkeamia ja koloja, joihin bakteerit voivat kiinnittyä. Kuivan ja ärtyneen ihon puhtaana pitäminen koetaan usein epämiellyttävänä. Soft Care Dermasoft levittyy ja imeytyy helposti. Iho tuntuu välittömästi pehmeältä ilman tahmeaa tuntua. Soft Care Dermasoft ei sisällä väriaineita eikä hajusteita. Soft Care Dermasoft ei sisällä parabeeneja. Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.
Pakkaus: vaihtopakkaus, 800 ml. Täyden laatikon (6kpl) Annostelija veloituksetta.

Dermasoft Kosteusvoide on kehitetty kosteuttamaan ja hoitamaan käsien ihoa. Voide ei sisällä hajusteita eikä väriaineita, joten se sopii hyvin käytettäväksi mm. elintarvikealalla. Tuotteen annostelussa käytetään Soft Care Line -annostelijaa.

Käyttöohje Ihovoiteena: Annostele 1-2 annosta puhtaisiin, kuiviin käsiin ja hiero hyvin. Pesuvoiteena: Levitä pesuvoide kuivalle tai kostutetulle iholle tai liinalle. Puhdista iho ja poista pesuvoide. Ihoa ei tarvitse erikseen huuhdella vedellä.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Soft Care Line Dermasoft 800ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: