Soft Care Line-annostelija

Asiakashinta 6,20 € 5,00 € Hinta 59,64 €
Varastossa
SKU
7514295

Soft Care Line on ikkunallinen saippua- ja käsihuuhdeannostelija, josta näkee käytössä olevan tuotteen.
Järjestelmä on lukittu mutta avainta ei tarvita.
Järjestelmässä on valikoima erilaisia pesunesteitä, käsihuuhde ja kosteusvoide, jotka on pakattu hygieeniseen, ilmatiiviiseen annostelupumpulla varustettuun vaihtopakkaukseen.
Pakkauksen koko on 800 ml ja se riittää noin 800 annokseen. Soveltuu hyvin eri tiloihin: yleisötilat, toimistot, ravintolat, hotellit, oppilaitokset, hoitolaitokset.

ABS-muovista valmistettu Soft Care Line -annostelija on tukeva, iskun kestävä ja käytössä kestävä. Annostelijan koko etukansi toimii annostelupainikkeena minkä vuoksi annostelija on helppokäyttöinen ja vankempi kuin useimmat muut annostelijat, joissa annostelu tapahtuu vetämällä.
Annostelijan etuosassa olevan läpinäkyvän paneelin ansiosta on mahdollista nähdä käytössä olevan tuotteen nimi ja jäljellä olevan tuotteen määrä, mikä tehostaa pesutilojen huoltoa.
Annostelija on helposti kiinnitettävä mille tahansa pinnalle joko mukana pakkauksessa olevilla tarroilla tai ruuveilla. Soft Care Line -tuotteet on pakattu suljettuihin pusseihin joissa on mukana annostelupumput. Tämän vuoksi tuote pysyy vapaana mahdollisista kontaminaatioista, ja näin ylläpidät hygieniaturvallisuutta ja autat suojelemaan kollegoitasi, asiakkaita ja brändiä.
Pussit, pumput ja suuttimet hävitetään kun pakkaus on tyhjentynyt ja näin vältetään bakteerien kertymisen riski. Pussi irtoaa helposti laatikosta ja koska pumppu ja pussi ovat molemmat valmistettu polyeteenistä, ne voidaan helposti kierrättää. Käsisaippuaa annostellaan 1 ml annosta kohti ja vaahtosaippuaa 0,4 ml per annos. Soft Care Line -tuotteet säästävät aikaa ja vaivaa. Värikoodatut patruunat voidaan vaihtaa sekunneissa ja annostelija on helppo asentaa.
Annostelijan ikkunasta on vaivatonta nähdä, mikä tuote on käytössä ja kuinka paljon sitä on jäljellä. Soft Care Line -annostelijoiden tyylikäs ja moderni muotoilu täydentää monenlaisia pesuhuoneita. Koska annostelijaan ei synny tippoja, tukkeutumista tai mahdollisia likaloukkuja annostelijan pinnalle, se on helppo pitää puhtaana.

Saippua-annostelija

- Varmatoiminen ja taloudellinen annostelija.
- Ei vaadi huoltoa.
- Annostellaan painamalla.
- Kätketty lukitusmekanismi.
- Pakkauksessa mukana kiinnitysruuvit /-teipit.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Soft Care Line-annostelija
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: