Clax Microwash Forte Pur-Eco 32B1 10kg

Asiakashinta 71,99 € 58,06 € Hinta 87,00 €
Varastossa
SKU
101109002

Clax Microwash Forte Pur-Eco 32B1 on pyykinpesujauhe erityisesti mikrokuitujen pesuun.
*Ympäristömerkitty (Joutsen) ja Allergia- ja Astmaliiton hyväksymä.
*Säilyttää mikrokuidun ominaisuudet.
*Erinomainen pesuteho erityyppisiin tahroihin ja likaan.
*Estää tekstiilien harmaantumisen.
*Toimii kaikissa veden kovuuksissa.
Pakkaus: kartonki, 10 kg.

Clax Microwash Forte Pur-Eco 32B1 on jauhemainen pääpesuaine, joka sopii kaikentyyppisille pesuloille. Tuote on kehitetty erityisesti mikrokuitutekstiilien pesuun ja sitä voidaan käyttää laajalla lämpöalueella (30-90 ºC) kaikissa veden kovuuksissa. Clax Microwash soveltuu myös muiden kirjavien ja tummien tekstiilien yleispesuun. Koostumuksensa ansiosta se sopii myös pyykin esipesuun ja liotukseen.
Ominaisuudet:
Clax Microwash pesee tehokkaasti mikrokuitutekstiilit, kuten siivouspyyhkeet ja mopit, ja säilyttää mikrokuidun rakenteen. Mikrokuitujen erinomaiset ominaisuudet säilyvät näin pesujen jälkeen muuttumattomina ja siivoustekstiilit säilyttävät puhdistustehonsa. Clax Microwashin raaka-aineet on valittu mikrokuituvalmistajien suositusten mukaisesti.
Clax Microwash soveltuu myös kaikkien muiden värillisten tekstiilien pesuun, koska siinä ei ole valkaisuainetta. Ei suositella kuitenkaan villalle tai silkille.
Clax Microwash on entsyymipitoinen pesujauhe, jonka raaka-aineita ovat entsyymit, tehokkaat pinta-aktiiviset aineet, vedenpehmentimet, harmaantumisen estoaineet sekä korroosionsuoja-aineet. Pinta-aktiivisten aineiden ja entsyymien yhdistelmän avulla Clax Microwash poistaa erityisen tehokkaasti rasvalikaa. Vedenpehmentimenä ja pinta-aktiivisten aineiden vahvistajana toimii fosfaatti, joka sitoo veden kovuustekijät sekä estää harmaantumista pitäen lian liuoksessa ja estäen lian laskeutumisen tekstiilin pintaan uudelleen.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Microwash Forte Pur-Eco 32B1 10kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: