Hypofoam VF68 20l

97,96 € 79,00 €
Varastossa
SKU
101101243

Hypofoam on elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden säännölliseen yleispuhdistukseen kehitetty alkalinen, runsaasti klooria sisältävä vaahtopesuaine
Hypofoam on lipeäpohjainen, runsaasti hypokloriittia sisältävä alkalinen vaahtopesuaine, joka sisältää myös kompleksointi- ja pinta-aktiivisia aineita. Se irrottaa tehokkaasti erilaista elintarvikeperäistä likaa, kuten kasvis- ja eläinrasvoja, verta ja valkuaista. Korkea klooripitoisuus auttaa lisäksi poistamaan orgaanisia ja kasvisperäisiä tahroja ja estää valkuaiskerrostumien muodostumista.
• Irrottaa tehokkaasti kaikenlaista elintarvikelikaa
• Helpottaa tahrojen poistoa
• Estää valkuaiskerrostumien muodostusta
• Huuhtoutuu helposti
Pakkaus: kannu, 20 litraa.

Hypofoamia suositellaan vihannes-, säilyke-, viini- ja virvoitusjuomatuotantoon.
Se soveltuu myös kohteisiin, joissa on runsaasti valkuaislikaa, kuten teurastamoihin, siipikarjan käsittelyyn sekä kalateollisuuteen. Hypofoamia voidaan käyttää lattioiden, seinien, leikkuupöytien, pakkauskoneiden, kuljettimien ja muiden prosessilaitteiden pesuun.
Useimmat vaahtopesulaitteet soveltuvat tuotteen levitykseen.
Hypofoamia voidaan pitoisuus- ja lämpötilasuositusten puitteissa käyttää elintarviketeollisuudessa yleisesti tavattavilla jaloteräspinnoilla. Hypofoam ei sovellu alumiini- eikä sinkkipinnoille. Pinnat on huuhdeltava huolellisesti käytön jälkeen (tunnin sisällä). Ennen pitkäaikaista käyttöä on epävarmoissa tapauksissa syytä suorittaa materiaalien yhteensopivuuskokeita.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Hypofoam VF68 20l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: