JALAS Tempus -jalkinemallisto. 5618, 5628, 5608, 5668

137,00 € 110,48 €
Varastossa
SKU
5618 KOOT

KUN TYÖJALKINEESI TUNTUVAT MUKAVILTA JALOISSA, MYÖS SINULLA ON MUKAVA TUNNE!
JALAS-turvajalkineet tunnetaan hyvästä käyttömukavuudestaan ja ergonomiastaan. JALAS Tempus ‑turvajalkinemallisto tarjoaa myös poikkeuksellista keveyttä ja istuvuutta. Hengittävät päälliset pitävät jalkasi viileinä ja kuivina lämpimissäkin olosuhteissa. Ulkopohjan edistyksellinen iskunvaimennusjärjestelmä estää yleiset ongelmat, kuten selkä- ja jalkakivut. JALAS Tempus ‑mallistossa on neljä eri tyyliä. Mikä niistä pitää olosi mukavana töissä ja vapaa-ajalla?
Tempus-turvajalkineet estävät yleiset ongelmat, kuten selkä- ja jalkakivut, edistyksellisellä iskunvaimennusjärjestelmällä. Kevyessä EVA-välipohjassa on pehmeä ja herkästi reagoiva iskunvaimennus, ja monikerroksinen FX2 Pro Slim ‑pohjallinen sisältää huipputeknistä Poron ® XRD ® ‑materiaalia. Poron ® XRD ® pysyy pehmeänä ja mukavan tuntuisena kävellessä, mutta muuttuu kiinteäksi iskun voimasta ja vaimentaa jopa 90 prosenttia iskuenergiasta. Näin energia absorboituu, eikä se iske takaisin. Tämä suojaa koko kehoasi.

BOA®-kiinnitysjärjestelmä
Täydellinen istuvuus on olennaista sekä käyttömukavuuden että turvallisuuden kannalta. JALAS 5668 Tempus ‑turvajalkineissa on käytännöllinen BOA®-kiinnitysjärjestelmä, jota on helppo säätää kiekolla. Myös tämä parantaa osaltaan istuvuutta. VALITSE MALLI JA ILMOITA KOMMENTTIKENTÄSSÄ HALUAMASI KENGÄN KOKO.

TURVALLISUUS ON DNA:SSAMME
JALAS Tempus ‑turvajalkineissa on suojaava varvassuoja sekä pehmeä ja joustava tekstiilinen naulaanastumissuoja. Lisäkestävyyttä varpaiden alueelle antaa PU-pinnoitettu nahkasuoja.
ERINOMAINEN PITO LIUKKAILLA PINNOILLA
Toimiva ulkopohja on kehitetty ja testattu erinomaisen pidon saavuttamiseksi. Siinä on hyvin tehokas pitoa parantava kuviointi, ja se on valmistettu kestävästä nitriilikumista. JALAS Tempus ‑ulkopohjia on saatavana erinäköisinä.
ANTISTAATTINEN JA ESD-SERTIFIOITU
Kaikki JALAS Tempus ‑turvajalkinemallit ovat ESD-sertifioituja ja antistaattisia, joten niitä voi käyttää ESD-suojatuissa työympäristöissä. Tämä ominaisuus on todella tärkeä monilla toimialoilla.

KATSO VIDEO

Write Your Own Review
Arvostele tuote:JALAS Tempus -jalkinemallisto. 5618, 5628, 5608, 5668
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: