Jalas Viola 1102

Asiakashinta 80,60 € 65,00 € Hinta 93,00 €
Varastossa
SKU
1102KOOT

*päällinen pintanahkaa
*resorin ansiosta soveltuu hyvin myös rintavalle jalalle
*kaksoisvaimennettu FX2 Pro-pohjallinen jonka vaimentava osa on päkiällä ja kantapäällä
*pohjallinen vaihdettavissa
*pitävä, öljynkestävä polyuretaaninen kumipohja
*vuori polyesteri/mikrokuitu
*koot 34-42
* täyttävät EN 20347 – standardin vaatimukset
Antistaattinen ulkopohja: antistaattinen pohjarakenne purkaa hallitusti kehoon syntyvän staattisen sähkövarauksen.
ESD:  jalkineet on on suunniteltu olosuhteisiin, joissa työntekijä joutuu tekemisiin staattiselle sähkölle arkojen laitteiden kanssa. Nämä jalkineet soveltuvat erityisen hyvin mm. elektroniikkateollisuuteen, sairaaloiden leikkaussaleissa, laboratorioihin sekä ATK-laitteiden parissa työskenteleville.
Öljynkestävä: jalkineen pohjamateriaali kestää öljyjä sekä useimpia liuottimia.
Ergothan iskunvaimennus: rakenne vaimentaa tehokkaasti kantapään kautta tukirankaan kohdistuvia iskuja ehkäisten näin selkä- ja jalkavaivoja.

Flower-uutuusmallistoon kuuluu kolme naisvaltaisille palvelualoille suunniteltua jalkinetta: ballerinamallinen Viola, pistokas Iris ja nauhakenkä Stella. Jalkineet on suunniteltu asiakastoiveiden pohjalta Ejendals Suomen omien tuotekehitysasiantuntijoiden ja fysioterapeuttien yhteistyönä. Tavoitteena on ollut tarjota käyttäjille entistäkin kevyempiä, sirompia ja näyttävämpiä jalkineita turvallisuudesta ja ergonomiasta tinkimättä. Kaikki Flower-malliston jalkineet täyttävät EN 20347 – standardin vaatimukset. Niissä on täysin uudentyyppinen taipuisa ulkopohja, jonka muotoilussa yhdistyvät siro ulkonäkö ja ensiluokkaiset pito-ominaisuudet. Keveyden lisäksi jalkineiden käyttömukavuutta lisää ergonomisesti muotoiltu vaihdettava pohjallinen, jossa on iskunvaimennukset sekä päkiälle että kantapäälle. Jalkineiden värityksessä on käytetty mustan ja pinkin yhdistelmää. Myös pohjallisen ulkonäköön on panostettu. Sen ulkoasun on suunnitellut television ruokaohjelmista tunnettu Sara La Fountain.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Jalas Viola 1102
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: