Meltium Jäänsulatusliuos 20l

Asiakashinta 98,00 € 79,03 € Hinta 122,76 €
Varastossa
SKU
13280306

MELTIUM™ on Kemira Chemicalsin kehittämä kaliumformiaattipohjainen jäänsulatusliuos. Se sulattaa jään sekä lumen tehokkaasti, nopeasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Luonnossa helposti hajoava MELTIUM™ on palamaton, myrkytön ja turvallinen käyttää.
Ei tahraa lattiapintoja!
MELTIUM™ -jäänsulatusliuoksen käyttökohteita ovat kulkuväylät, kävelykadut, sillat, portaat, rappuritilät, ovien edustat, lastaussillat, ajoliuskat jne. Levitetään käyttökohteeseen esim. paineruiskulla. Sulattaa jäätyneen hiekoitushiekan.
Avaa jäätyneet viemärit. Soveltuu myös jään ennaltaehkäisyyn ja pölynsidontaan.
Lähes kaikki materiaalit sopivat yhteen MELTIUM™ -jäänsulatusliuoksen kanssa. Se on läpäissyt AMS 1435-standardin mukaiset testit erilaisille metalleille, muoveille, maaleille ja betonille. Sinkkipinnat saattavat tummua pitkä-aikaisessa käytössä.
MELTIUM™ on alunperin suunniteltu vaativia käyttökohteita, kuten lentokenttiä ja maantiesiltoja, varten.

Käyttöohje:
Jään ja lumen sulatus: Sumuta paineruiskulla pinta märäksi. Odota kunnes jää on sohjoa ja lakaise pinta puhtaaksi. Sumuta vielä kerros Meltiumia, jotta uutta jääkerrosta ei pääse muodostumaan. Jos jääkerros on paksu (yli 10 mm), toista tarvittaessa Meltium-käsittely. Meltium voidaan myös laimentaa vedellä. Jään ennalta ehkäisy: sumuta pinnat Meltiumilla ennen lumisadetta tai pakkasta.

Luonto- ja vesistöystävällinen kaliumformiaattipohjainen jäänsulatusliuos pH 9-11

– Sulattaa jäätä sekä lunta nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti vahingoittamatta muovi-, puu-, betoni- tai maalipintoja.
– Sinkkipinnat saattavat tummua Meltiumin pidempiaikaisen käytön seurauksena.
– Ennalta ehkäisee jään muodostumista.
– Jälkivaikutus kestää pitkään.
– Biologisesti hajoava.
– Myrkytön ja palamaton.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Meltium Jäänsulatusliuos 20l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: