Auton lumiharjat ja jääraapat

3,72 € 3,00 €
Varastossa
SKU
VS654/674

Autoilijan kannattaa varautua ajoissa Suomen talvisiin olosuhteisiin. Helpoiten teet sen hankkimalla itsellesi laadukkaat ja käytännölliset autonpuhdistusvälineet.
Lumiharjat on suunniteltu sopimaan kaikille auton pinnoille. Laatunsa vuoksi ne ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Keveyden ja muotoillun varren ansiosta harja pysyy helposti kädessä. Käännettävällä raapalla puhdistat jäiset lasipinnat turvallisesti. Lumiharjamallisto on Suomessa suunniteltu ja valmistettu avainlipputuote.

VS-lumiharjamallistoon kuuluu kaksi eripituista lumiharjaa. Suomessa suunnitellut ja valmistetut Avainlippu-tuotteet ovat kierrätettävissä ja niiden materiaalit harjasosaa lukuun ottamatta voidaan purkaa erilleen.
Lumiharjat ovat kevyitä ja niiden muotoiltu varsi pysyy hyvin kädessä. Ylivoimaisen hyvillä harjaksilla harjaat jopa nuoskaluomen auton päältä.
Pidemmällä harjalla yletyt puhdistamaan isonkin auton likaamatta vaatteitasi. Harjoissa on käännettävä raappa, joka irrottaa jään turvallisesti pintaa naarmuttamatta. Harjoissa ei ole metalliosia, jotka voisivat vahingoittaa auton maalipintaa.
Molemmat harjapituudet ovat saatavilla sekä mustana että turkoosin värisenä. Valitse omasi!

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Auton lumiharjat ja jääraapat
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: