Suma Jade Pur-Eco L8 SafePack

157,48 € 127,00 €
Varastossa
SKU
7516079

Suma Jade Pur-Eco L8 on erityisesti keskikoviin ja koviin vesiin kehitetty tiivistetty, nestemäinen koneastianpesuaine, jolla on erinomainen lianirrotuskyky.
Ominaisuudet:
Suma Jade Pur-Eco L8 sisältää voimakasta emästä ja kompleksointiaineita, jotka takaavat erinomaisen pesutuloksen kaikissa vesiolosuhteissa. Suma Jade Pur-Eco L8
ehkäisee kalkkisaostumien muodostusta kovissa vesissä. Ainutlaatuisen koostumuksen asioista tuote sopii myös kevytmetalleille.
Edut:
• Ympäristömerkitty (Joutsen)
• Irroittaa rasvan ja kiinnikuivuneen lian
• Sopii käytettäväksi kaikissa veden kovuuksissa
• Ehkäisee kalkkisaostumien syntymistä
• Tiivistetty tuote taloudellista käytössä
Pakkauskoko: 10 L SafePack

Annostellaan annostelulaitteen avulla. Huuhtele ja kuivaa kädet käytön jälkeen. Suojakäsineiden ja kosteusvoiteen käyttö on suositeltavaa. Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna. Pese mahdollisimman täysiä koneellisia. Vältä suositeltua suurempaa tai pienempää annostelua. Pese alhaisimmassa mahdollisessa hygieeniseksi pesevässä lämpötilassa. Kierrätä tyhjä pakkaus. Erinomainen tuote esim. vaununpesukoneisiin.
Yhteensopivuus:
Suma Jade Pur-Eco L8 sopii ohjeiden mukaan käytettynä useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, myös alumiinille.
Käytä varoaen messingille ja kuparille.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Suma Jade Pur-Eco L8 SafePack
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: