Swep Single Taso- & kalustemoppi 35cm

26,04 € 21,00 €
Varastossa
SKU
162257

Swep Duo Taso- & kalustemoppi sopii kaikkiin ympäristöihin. Se on kuin kotonaan kaikissa tiloissa, aina kouluista, päiväkodeista ja toimistoista, sairaaloihin ja hotelleihin. Sillä puhdistat tehokkaasti esim: valkotaulut, kaakeli- ja puupinnat, seinät, taulut, pöydät ja muut suuret kalusteet. Työleveys 35 cm onkin omiaan nimenomaan taso-, pysty- ja kalustepintojen pyyhintään. Korvaa Vileda Swep Classic MicroPlus -mopin.

Valkotaulujen, liitutaulujen ja muiden tasopintojen monitaituri!
Swep Single Taso- & kalustemopissa on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Moppi luovuttaa kosteutta ennennäkemättömän tasaisesti, ja se on kuin kotonaan kaikilla lattian yläpuolella olevilla tasopinnoilla.
Uusi uniikki materiaali!
Uudessa Royal Blue -värisessä mopissa on ennennäkemättömän tasainen kosteusluovutus. Tämän ansiosta suurtenkin kalustepintojen, kuten koko seinän peittävien valkotaulujen pyyhintä hoituu vaivatta.
Hyvän kapasiteetin ohella tämän mopin varsinainen valttikortti on sen verraton pyyhintäjälki. Esivalmisteltuna moppi jättää täysin raidattoman pyyhintäjäljen, ja irrottaa jopa kiinnittyneen lian vaivattomasti. Uusi materiaali on optimoitu tukemaan ergonomista ja tehokasta työskentelyä.
Voidaan käyttää sekä Swep Classic että Swep Duo levykehyksen kanssa.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Swep Single Taso- & kalustemoppi 35cm
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: