TASKI Jontec Matt F2f 5l

Asiakashinta 73,16 € 59,00 € Hinta 86,18 €
Varastossa
SKU
7513194

Jontec Matt on mattapintainen, hyvin kulutusta kestävä, askelvarma lattiavaha kaikille vettä sietäville koville lattioille. Tuote on kehitetty estämään alkoholihuuhteiden ja
desinfektioaineiden vahapinnalle aiheuttamia vaurioita.
Ominaisuudet:
• Kaunis, tasainen mattapinta.
• Kestää hyvin kulutusta.
• Estää alkoholihuuhteiden ja desinfektioaineiden vahapinnalle aiheuttamia vaurioita.
• Osa patentoitua LinoSECURETM -järjestelmää.
• Helppo levittää, kuivuu nopeasti.
• Askelvarmuus kansainvälisten ASTM D-2047 standardien mukainen.
Edut:
• Kulutusta kestävä mattapintainen vahakalvo suojaa lattiamateriaalia ja helpottaa ylläpitosiivousta
• Koronjäljet helppo poistaa
• Mattapinnan ansioista taloudellinen ja helppo hoitaa
• Askelvarma
Pakkaus: kannu, 5 litraa.

Annostus: Käyttövalmis, käytetään laimentamattomana.
Riittoisuus: Lattiamateriaalin huokoisuuden ja iän mukaan noin 25–-100 m2/litra vahaa.
Käyttö: Varmistettava ennen vahan käyttöä, että vanha vaha on perusteellisesti poistettu ja lattia on puhdas ja kuiva. Vaha levitetään ja kiinnitetään tasaisesti kaistoittain puhtaalla vahanlevittimellä. Vahaa levitetään 1-3 kerrosta lattian huokoisuuden mukaan, ja vahapinnan annetaan kuivua hyvin kerrosten välillä.
Hyvin kuluneet ja huokoiset lattiat käsitellään ennen vahausta Jontec Technique free -pohjustusvahalla.
Linoleumilattiat: Ennen lattian vahausta poista pinnan karheus lattianhoitokoneella käyttäen sinistä laikkaa, nihkeäpyyhi ja anna kuivua. Levitä 1-–3 kerrosta vahaa, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu.
Pintapesu ja vahaus: Katso lisätietoja Jontec Forward free -tuotelehdestä ja tutustu myös Diverseyn Lattiamateriaalien hoito-oppaaseen.
Hoito: Säännöllinen ylläpitosiivous mikrokuitumenetelmillä sekä lattiapinnan hoito pidentävät vahatun pinnan käyttöikää ja siirtävät pinta- ja peruspesun tarvetta. Vuorottele ylläpitosiivouksessa käsi- ja konemenetelmiä ja hoida vahattua pintaa säännöllisesti lattianhoitokoneella (korkeintaan 330 rpm) Jontec Tensol free conc., Jontec
Extra tai Diversey Omnispray -hoitoaineilla. Lisätietoja eri lattiamateriaalien hoidosta Diverseyn Lattiamateriaalien hoito-oppaassa.
Tärkeää: Sekoitettava hyvin ennen käyttöä. Varastointi ja käyttö huoneenlämmössä. Ei tule siirtää alkuperäisestä kannusta toiseen astiaan. Vahaa tulee levittää lattialle riittävästi, sillä liian ohuet vahakerrokset tekevät lattiasta liukkaan ja lopputulos on epätasainen. Ei saa käyttää käsittelemättömälle puu- tai korkkilattialle.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Jontec Matt F2f 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: