TASKI Quantum Säätövarsi

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
7521503

TUOTTEEN VALMISTUS LOPETETTU. TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN!

TASKI Quantum –moppipyyhinjärjestelmä koostuu ainutlaatuisesta säätövarresta, levykehyksestä sekä kaksi- tai yksipuolisista mikrokuituisista mopeista.
Levykehys mahdollistaa moppien kiinnityksen ja irrotuksen käsin koskematta maksimoiden tuotetun siivouksen puhtauden ja hygieenisyyden.
TASKI Quantum -moppien materiaali on laadultaan parasta mahdollista mikrokuitua. Moppien välissä on ainutlaatuinen kosteutta läpäisevä ja tasoittava kerros. Tämän kerroksen ansiosta niillä puhdistaa tuplamäärän lattiapinta-alaa, verrattuna markkinoilla oleviin muihin tupla- tai yksipuolisiin moppeihin, moppien pysyessä tasaisen kosteina koko puhdistuksen ajan.
Ainutlaatuisen moppien kiinnitysmekanismin ansiosta, erityisesti pesuprosessissa mm. kutistumis- ja rypistymisongelmia aiheuttanutta, velcrokangasta ei enää tarvita. Kaksipuoliset mopit puolittavat moppitarpeen ja pienentävät siivoustekstiilien pesussa tarvittavan veden ja energiankulutusta vähintään 30 %. Vähemmän pestäviä moppeja tarkoittaa vähemmän pesukertoja sekä pienentynyttä likaisten ja puhtaiden moppien käsittelyaikaa, joka nyt voidaan hyödyntää
muuhun tärkeämpään puhdistustyöhön. Moppien kiinnitys- ja irrotusmekanismi yhdistettynä työntekijän pituuden mukaan säädettävään välineenvarteen tekevät TASKI Quantumista ergonomisen, yksinkertaisen perehdyttää ja käyttää. TASKI Quantum on osa täydellistä TASKI-siivousjärjestelmää. TASKI-järjestelmän muodostavat puhdistustarpeiden mukaan valittavat mikrokuituiset TASKI- siivousvälineet, TASKI-kemikaalit ja -koneet yhdessä Diversey Matalalämpöpesujärjestelmän kanssa.

Säädä TASKI Quantumin välineenvarsi ergonomisesti oikealle korkeudelle. Poista moppilaatikon kansi ja aseta levykehys tuplamopin päälle. Kiinnitä moppi levykehykseen painamalla oranssia lukituspainiketta ja nosta moppi lattialle. Moppipyyhintä kuljetetaan lattialla yhtäjaksoisesti sama reuna edellä. Tilan koko ja erityispiirteet huomioiden valitaan työn aloituskohta ja suunnitellaan työjärjestys siten, että vältytään turhilta askelilta ja päällekkäistyöskentelyltä edeten puhtaammasta likaisempaan. Mopin puoli vaihdetaan nostamalla levykehystä kevyesti, samanaikaisesti kallistaen sen takareuna lattiaa vasten. Moppi vapautetaan vetämällä harmaata vapautuspainiketta. Uusi puhdas puoli kiinnitetään painamalla jälleen oranssi lukituspainike alas. Kun mopinmolemmat puolet ovat käytetyt ja likaisia, irrota/laita moppi suoraan pyykkipussiin.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Quantum Säätövarsi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: