Twister-timanttilaikat 2x1kpl - 14x20" (36x51cm), eri värit

Asiakashinta 93,00 € 75,00 € Hinta 119,04 €
Varastossa
SKU
800231

Timanttipuhdistus on uusi tapa hoitaa ja ylläpitää lattioita mikroskooppisten timanttien avulla.
Järjestelmä on osa ympäristöystävällistä puhdistuksen vallankumousta.
Mullistava puhdistusjärjestelmä TASKI Twister- koostuu laikoista, jotka on varustettu miljardeilla mikroskooppisen pienillä timanteilla.
Ne puhdistavat ja kiillottavat lattian mekaanisesti käyttämättä kemikaaleja. TASKI Twister sopii käyttöön tavallisimmille lattiapinnoille, kuten mosaiikille, luonnonkivelle, betonille, vinyylille ja epoksille.
TASKI Twister muuttaa kuluneet lattiasi puhtaiksi, kiiltäviksi ja kirkkaan kiillotetuiksi.
TASKI Twister-laikan timantit eivät ainoastaan puhdista lattiaa erittäin tehokkaasti, vaan samalla ne kiillottavat lattiapinnan päivittäisessä puhdistuksessa. Kiilto pysyy ja lisääntyy vähitellen päivä päivältä käyttämällä TASKI Twisteriä säännöllisesti.
EDUT:
• Lyhentää puhdistusaikaa
• Tekee äärimmäisen puhdasta
• Korkeakiiltoinen
• Ei vahan käyttöä tai jaksottaista huoltoa
• Ei kemikaaleja, vesi on riittävä päivittäiseen puhtaanapitoon
• Twister-laikat sopivat erimerkkisiin koneisiin
• Twister-laikoilla on pitkä käyttöikä
• Ihanteellisia myös lattioiden highspeed-kiillotukseen, voidaan käyttää jopa 3500 kierr./min.

Normaalin kulutuksen kohteet: Mosaiikkibetoni – Luonnonkivilattia - Keraamiset laatat - Hiottu betoni -Epoksi - Kumi – Linoleumi - Muovi- ja vinyylilattiat Twister – Harmaa ja violetti ▪ Ylläpitosiivous, vahatut ja hoito- käsitellyt sekä erityistä kiiltoa vaativat lattiat ▪ Suojatut, käsitellyt ja erityistä kiiltoa vaativat kohteet ▪ Lisää suojauksen kestoa, jopa 50 % vähemmän suojakerroksia ▪ Kestävyys n. 60 000 m² Twister harmaa: Ylläpitosiivous, vahatut ja hoitokäsitellyt lattiat. Kiillotus ja hoitokiillotus (<3000 RPM) Twister violetti: Ylläpitosiivous, vahatut ja hoitokäsitellyt sekä kiiltoa vaativat lattiat Twister – Standard timanttilaikat: ▪ Twister standard-timanttilaikat ja hankauslevyt soveltuvat kaikenlaisten lattioiden puhdistukseen, ylläpitosiivoukseen, kiillotukseen ja peruskunnostukseen. ▪ Twister-laikkoja on saatavilla kaikkiin yleisimpiin konemalleihin ▪ Standardilaikkojen kestävyys on n.30 000 m² Twister vihreä: Ylläpitosiivous, Kuiva- ja hoitokiillotus Twister keltainen: Jaksottainen siivous, Pintapuhdistus ja pesu Twister valkoinen: Pintapesu Twister punainen: Vahanpoisto, Lattioiden peruskunnostus Twister – HT timanttilaikat: Twister HT sininen:
Write Your Own Review
Arvostele tuote:Twister-timanttilaikat 2x1kpl - 14x20" (36x51cm), eri värit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: