Vileda MultiDuster Maxi

34,72 € 28,00 €
Varastossa
SKU
151712

Kalusteiden yläpölyjen pyyhkiminen on puhtaan sisäilman kannalta tärkeää. Joutsenmerkityn MultiDuster-kalustemopin avulla pyyhit ergonomisesti ja tehokkaasti ahtaat ja kapeat sekä korkealla sijaitsevat pinnat. MultiDuster-kehyksen ainutlaatuinen nivelletty runko taittuu haluamaasi kulmaan, haluamastasi kohdasta ja
mahdollistaa näin tarkan ja hyvän lopputuloksen.
Edut käytössä:
Taitettava ja ohut kehys mahdollistavat tehokkaan ja ergonomisen työskentelyn
Joutsenmerkityn MicroPlus-mopin ekologisuus ja puhdistusteho on todistettu.
Varren avulla saavutat jopa 5m korkeuden
Kehyksen koko: Maxi 66cm. Mopin koko: Maxi 45cm

Eri kulmiin ja asentoihin taittuvan kehyksen ansiosta MultiDustermoppi soveltuu erityisesti yläpölyjen pyyhkimiseen, esim. riippuvat lamput, kaapin päälliset ja ilmastointiputket, sekä ahtaiden paikkojen kuten lämpöpatterien ja kalusteiden välien puhdistamiseen.
Kehyksen viiden (5) taittuvan nivelen avulla saat mopin juuri tarvitsemaasi kulmaan ja pyyhintäpinnan pituuden säädettyä pyyhittävän pinnan mukaan. MultiDuster-kehys ja joutsenmerkitty mikrokuitumoppi ovat saatavissa koossa Maxi.
MultiDuster kehys voidaan liittää lyhyeen (50-90cm) tai pitkään (100–180cm) säätövarteen. Varren avulla saavutat yläpölyt jopa 5m korkeudesta tai parannat ergonomiaa alhaalla olevien pintojen puhdistuksessa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Vileda MultiDuster Maxi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: