Vileda Swep Single Hygiene Plus 50cm

29,70 € 23,95 €
Varastossa
SKU
140695

Swep Single HygienePlus Swep Classic HygienePlus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana. Swep Single HygienePlus mopin optimoitu kosteudenluovutuskyky mahdollistaa 40% suuremman pinta-alan pyyhkimisen yhdellä mopilla. Antibakteerinen ominaisuus tekee mopista turvallisen käytössä. Moppeja voi säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja käytössä moppi poistaa todistetusti jopa 99,99% bakteereista yhdellä pyyhintäkerralla*. Swep Single HygienePlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta.

KATSO ESITTELYVIDEO

Vileda Swep Single Hygiene Plus soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin, ja käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana.
Tuotekuvaus/materiaali:
Swep Single HygienePlus on yksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Värikoodausmahdollisuus vakiona.
Tekninen seloste: Valkoinen nukka 100% polyesterimikrokuitua, harmaat harjasosat 100% polyesteria, tausta 100% polypropyleenia. Sisältää hopeakloridia.
Hyödyt asiakkaalle:
Tehokkuus: Swep Single HygienePlus mopin optimoitu kosteudenluovutuskyky mahdollistaa 40% suuremman pinta-alan pyyhkimisen yhdellä mopilla.
Hygienisyys: Antibakteerinen ominaisuus tekee mopista turvallisen käytössä. Moppeja voi säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja käytössä moppi poistaa todistetusti jopa 99,99% bakteereista yhdellä pyyhintäkerralla*.
Ergonomia: Swep Single HygienePlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta.
Käyttö:
Käytetään Swep Classic tai Swep Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kuivana, nihkeänä tai kosteana kaikissa käyttöympäristöissä.
Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Vileda Swep Single Hygiene Plus 50cm
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: