Primaster Mop-Cleaner mopinpuhdistuskone

Asiakashinta 186,00 € 150,00 € Hinta 223,20 €
Varastossa
SKU
604000

Mop Cleaner -mopinpuhdistuskone on kevyt ja helppokäyttöinen laite, joka puhdistaa mopit irtoliasta ja pölystä miellyttävän helposti. Moppiputsari harjaa mopit ja irroittaa sekä karkean että hienojakoisen pölyn keräten sen pölysäiliöön ja sieltä edelleen erilliseen laitteeseen liitettävään pölynimuriin. Moppiputsari estää terveydelle haitallisten pölyjen joutumista hengityselimiin ja ympäristöön. Laitteella voi puhdistaa kaikenlaisia kuivia ja nihkeitä tasomoppeja. Moppiputsarin säännöllinen käyttö ennen moppien pesua estää lian kerääntymistä pesukoneeseen, ja pidentää näin pesukoneen käyttöikää.

Moppiputsarin käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Laite asetetaan pöydälle tai sopivalle työalustalle ja laitteeseen kiinnitetään pölynimurin putki. Laite on suojattu kytkimellä, joka pysäyttää laitteen automaattisesti, jos harjan pyörintä estyy. Koneen väri kuvasta poiketen tumman sininen.

KATSO VIDEO!!!

Tekniset tiedot:
Moottori: 230 V - 0,09 kW
Harjan kierrosluku: 1360 rpm
Työleveys max: 25 cm
Mitat, (p x l x k): 550 x 190 x 205 mm
Paino: 13 kg
Moppiputsarin käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Laite asetetaan pöydälle tai sopivalle työalustalle ja laitteeseen kiinnitetään pölynimurin putki. Laite on suojattu kytkimellä, joka pysäyttää laitteen automaattisesti, jos harjan pyörintä estyy.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Primaster Mop-Cleaner mopinpuhdistuskone
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: