Swep Duo MicroOne kertakäyttöinen moppi 50cm

Asiakashinta 28,15 € 22,70 € Hinta 32,86 €
Varastossa
SKU
150374

Duo MicroOne -moppi on kaksipuolinen kertakäyttöinen mikrokuitumoppi, jota käytetään yhdessä Swep Duo Plus 50 cm -levykehyksen kanssa. Duo MicroOne soveltuu pienten alueiden kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään. Suurinta tarve on siivouskohteissa, joissa ei ole mahdollista järjestää vaadittavaa tekstiilihuoltoa.
Edut käytössä:
*Kaksipuolisena kaksinkertainen siivousala
*Mikrokuidun puhdistusteho
*Hyvä imukyky
*Alhainen kitka
*Ammattimainen design
*Kaksi väriä: sininen ja punainen
*Voidaan tarvittaessa pestä 3-5 kertaa. Koko: 50x12,5cm

Tuotekuvaus:
Kaksipuolisella Duo MicroOne -mopilla voidaan siivota enemmän neliöitä yksipuolisiin verrattuna, joten näin tarvittavien moppien määrä vähenee. Korkeampaa hygieniaa vaativissa kohteissa yhden käyttökerran mopeilla voidaan varmistaa tarvittava hygieniataso. Duo MicroOne sisältää mikrokuitua, jonka avulla saavutat varmimmin vaadittavan puhtaustuloksen.
Duo MicroOne pakataan 15 kappaleen pusseihin, joka voidaan asettaa Vileda Professionalin moppilaatikkoon esivalmistelua varten. Kun mopit on esivalmisteltu odotetaan n. 10-15 minuuttia, jonka jälkeen mopit ovat valmiina käytettäviksi. Pussin avulla mopit voidaan esivalmistella ilman suoraa käsikosketusta ja varmistaa näin moppien puhtaus ennen käyttöä.
Käyttösuositus:
Pakkauspussi voidaan sulkea ja kostutettuja moppeja käyttää uudelleen. Suosittelemme lisäksi käyttämään kannellista laatikkoa. Suljettu pussi ja sangon kansi pitävät lian poissa mopeista ja kos-tutetut mopit kosteina. Käytä mopit yksi kerrallaan. Jos moppeja on esivalmisteltu/kostutettu paljon kerralla, niin pyri käyttämään kaikki pyyhkeet yhden päivän aikana paremman hygieniatason saavuttamiseksi.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Swep Duo MicroOne kertakäyttöinen moppi 50cm
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: