TASKI Jontec LiquidWax F5d 5l

121,52 € 98,00 €
Varastossa
SKU
7513319
  • Osta 2 kappaletta hintaan 81,84 € 66,00 € kappale ja säästä 33%

Jontec LiquidWax on nestemäinen liuotevaha liuotevahatun ja käsittelemättömän puu- ja korkkilattian puhdistukseen, suojaukseen ja hoitoon.
Ominaisuudet:
• Tehokas ja nopeavaikutteinen
• Puhdistus- ja hoitovaikutus perustuu liuottimien ja kovien vahojen tasapainoitettuun yhdistelmään
• Puhdistaa, suojaa ja hoitaa samanaikaisesti
• Suojakalvoa voidaan kiillottaa
Edut:
• Poistaa tehokkaasti koronjäljet, öljy- ja rasvalian sekä muun pinttyneen lian
• Suojaa kosteudelta ja kulumiselta
• Muodostaa kauniin kiiltävän pinnan

Pakkaus: kannu, 5 litraa.

Annostus: Käyttövalmis. Käytetään laimentamattomana.
Käyttö: Tuo tuote huoneenlämpöön ja ravistele hyvin. Poista lattialta irtolika.
Peruskäsittely/käsittelemättömät puulattiat:
Annostele vahaa lattialle ja levitä välittömästi vahanlevittimellä. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Toinen kerros levitetään vasta kun ensimmäinen kerros on täydellisesti kuivunut. Anna kuivua ja kiillota kiillotuslaikalla.
Peruskäsittely/liuotevahatut lattiat: Annostele vahaa lattialle ja käsittele pinta lattianhoitokoneella ja punaisella laikalla. Anna pinnan kuivua ja kiillota.
Tahranpoisto/hoito: Annostele vahaa lattialle ja käsittele pinta lattianhoitokoneella ja punaisella laikalla. Anna pinnan kuivua ja kiillota.
Vahanpoisto: Annostele liuotevahaa lattialle. Käsittele lattianhoitokoneella ja sinisellä/ruskealla laikalla. Kerää likainen tahna lattiankuivaimella ja imeytä se siivouspyyhkeisiin. Käsittele pieni alue kerrallaan.
Voit myös poistaa vanhan liuotevahan Diversey Omnistripillä kuivapuhdistusmenetelm ällä imeyttäen vanhan vahan laikkoihin.

Tärkeää: Ravisteltava hyvin ennen käyttöä. Varastoitava ja käytettävä huoneenlämmössä. Tuotetta tai käytettyjä työvälineitä ei tule säilyttää lämmönlähteiden lähellä. Ei saa käyttää liuotinaineita kestämättömille lattioille, esim. kumi. Kastele käytetyt siivouspyyhkeet ja laikat vedellä, ja sulje ne muovipussiin. Muovipussien sisältö toimitetaan ongelmajätelaitokselle tai muuhun kunnan jätehuoltoviranomaisten osoittamaan paikkaan. Huomioi voimassaoleva jätelainsäädäntö.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Jontec LiquidWax F5d 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: