Timber Tana Lamitan

9,80 € 7,90 €
Varastossa
SKU
TA061500

TIMBER lamitan on erittäin tehokas puhdistustuote kaikille vettä sietämättömille ja koville lattiapinnoille.
TIMBER lamitanin erittäin tehokas koostumus saa aikaan näkymättömän suojakalvon, joka ei heikennä lattian luontaista ulkonäköä tai tee lattiasta liukasta.
Kun TIMBER lamitania käytetään säännöllisesti osana normaalia siivousrutiinia, lattiaan muodostuu suojaava kalvo, joka ei vaadi erillistä kiillotusta.
Myös laminaatti- ja parkettilattioiden saumakohdat, jotka ovat herkkiä imemään kosteutta ja turpoamaan, voidaan suojata pysyvästi kosteudelta.
Ph tiivisteessä 4,5, käyttöliuoksessa 6.

TIMBER LAMITAN
Puu-, laminaatti-, ja korkkipäällysteisten pintojen päivittäiseen puhdistukseen.
Vaikutus:
Lamitan on erittäin tehokkaasti toimiva imeytysainetta sisältävä puhdistusainetiiviste. Voidaan käyttää kaikkilla vesiherkillä lattiamateriaaleilla kuten laminaatti, käsitelty
puu ja käsittelemätön puu. Lamitan muodostaa pinnalle näkymättömän suojakerroksen (Goretex-vaikutus), joka ei vahingoita lattiamateriaalin luontaista ulkonäköä. Se ei myöskään kerrostu oikein käytettynä eikä vahingoita lattian turvallisuutta.
Päivittäisessä puhdistuksessa säännöllisesti käytettynä Lamitan muodostaa kosteussuojan, joka ehkäisee kosteuden ja näin ehkäisee herkkien puumateriaalien turpoamisen.
Lamitan myös vähentää lian tarttumista pintaan, mikä helpottaa päivittäistä puhdistusta.
Käyttö: Käytä Lamitania päivittäisessä puhdistuksessa
1-2% (80-160ml / 8 litraan vettä) käyttöliuoksella sekoitettuna veteen, lattiamateriaalin likaisuusasteen ja halutun imeytystehon mukaan.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Timber Tana Lamitan
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: